Ubytování ve městě Puigventos

Město Puigventos se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Puigventos nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puigventos

Holiday Home Luz
Holiday Home Luz

9 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Luz se nachází v Puigventosu a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Ubytování je vzdálené 6,7 km od aquaparku Water World a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 1 koupelnu se sprchou. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 34 km od vlakového nádraží Girona a 9,3 km od golfového hřiště Lloret Pitch a Putt. Na letiště Girona-Costa Brava je to 23 km.

Holiday Home Capricho by Interhome
Holiday Home Capricho by Interhome

9 / 10 (1 hodnocení)

Tříhvězdičkový Holiday Home Capricho se nachází v Puigventosu v Katalánsku a nabízí bezplatné Wi-Fi. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům je vzdálený 5,8 km od aquaparku Water World. Prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. Nechybí ani TV. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 33 km od vlakového nádraží Girona a 8,3 km od golfového hřiště Lloret Pitch a Putt. Na letiště Girona-Costa Brava je to 26 km.

Detached villa for 6 People in Lloret de Mar
Detached villa for 6 People in Lloret de Mar

8,3 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování Detached villa for 6 People in Lloret de Mar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Samostatně stojící vila pro 6 osob se nachází v letovisku Lloret de Mar, pouhých 8,8 km od aquaparku Water World, a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, restauraci a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a tenisu. Vila má terasu, výhled do zahrady, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu se sprchou. K dispozici je dětské hřiště, zázemí pro vodní sporty a gril. Samostatně stojící vila pro 6 osob v Lloret de Mar je vzdálená 31 km od vlakového nádraží Girona a 11 km od golfového hřiště Lloret Pitch and Putt. Na letiště Girona-Costa Brava je to 24 km.

Villa teresas lloret de mar
Villa teresas lloret de mar

7 / 10 (9 hodnocení)

Villa teresas lloret de mar se nachází ve městě Puigventos, 5,6 km od aquaparku Water World a 35 km od vlakového nádraží Girona. Nabízí terasu a výhled na moře. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má TV. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí a kávovarem. Vila stojí 8,1 km od golfového hřiště Golf Lloret Pitch and Putt a 8,6 km od parku Gnomo. Na letiště Girona-Costa Brava je to 28 km.

Villa ona
Villa ona

Villa ona se nachází v Puigventosu, 5,5 km od aquaparku Water World a 32 km od vlakového nádraží Girona, a nabízí terasu a výhled na hory. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má TV. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Vila stojí 8 km od golfového hřiště Golf Lloret Pitch and Putt a 8,5 km od parku Gnomo. Na letiště Girona-Costa Brava je to 25 km.

Encantadora casa en Lloret de Mar
Encantadora casa en Lloret de Mar

6 / 10 (4 hodnocení)

Encantadora casa en Lloret de Mar se nachází v Puigventosu a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. K dispozici je terasa. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 33 km od vlakového nádraží Girona a 7,6 km od golfového hřiště Lloret Pitch a Putt. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 26 km.

Villa tordera 22
Villa tordera 22

5,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa tordera 22 se nachází v Puigventosu a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Vila má TV. Kuchyň je vybavená lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Vila stojí 4,9 km od aquaparku Water World a 33 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 26 km.