Ubytování ve městě Quintanapalla

Město Quintanapalla se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Quintanapalla nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Quintanapalla

Boomerang Cottage B&B
Boomerang Cottage B&B

8,8 / 10 (657 hodnocení)

V ubytování Boomerang Cottage B&B máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Boomerang Cottage B&B se nachází v Quintanapalle, 15 km od Kolosea Burgos, a nabízí zahradu, nekuřácké pokoje a bezplatné Wi-Fi. Hotel stojí 17 km od muzea Burgos, 12 km od kláštera San Juan de Ortega a 13 km od vlakového nádraží Burgos - Rosa de Lima. Penzion má rodinné pokoje. Pokoje mají šatní skříň. Boomerang Cottage B&B poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Boomerang Cottage B&B stojí 17 km od náměstí Plaza de España Burgos a konferenčního centra Forum Evolucion Burgos. Na letiště Burgos je to 11 km.

Hotel Rural Quintanapalla
Hotel Rural Quintanapalla

8 / 10 (216 hodnocení)

Jednohvězdičkový Hotel Rural Quintanapalla se nachází v Quintanapalle, 15 km od Kolosea Burgos, a nabízí terasu, restauraci a bar. Tento 1hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, pokojovou službu a úschovnu zavazadel. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Hotel Rural Quintanapalla má pokoje s počítačem a toaletními potřebami zdarma. Každé ráno se podává snídaně à la carte. V okolí hotelu Rural Quintanapalla se můžete věnovat pěší turistice a dalším aktivitám. Hotel stojí 17 km od muzea Burgos a 12 km od kláštera San Juan de Ortega. Na letiště Burgos je to 11 km.