Ubytování ve městě Ráfol de Almunia

Město Ráfol de Almunia se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ráfol de Almunia nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ráfol de Almunia

El Sol Blanco
El Sol Blanco

9,1 / 10 (10 hodnocení)

El Sol Blanco se nachází ve městě Ráfol de Almunia a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 21 km od autobusového nádraží a hradu Denia. Na letiště Valencia je to 100 km.

Monte Pego IH
Monte Pego IH

9 / 10 (10 hodnocení)

Monte Pego IH nabízí ubytování s výhledem do zahrady, venkovním bazénem, zahradou a terasou, asi 16 km od hradu Denia. Hosté si mohou zaplavat v soukromém bazénu. Vila má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, pračkou, lednicí a sporákem. Vila stojí 16 km od autobusového nádraží Denia a 23 km od El Montgó. Na letiště Valencia je to 106 km.

Monte Pego EB Rafol Almunia
Monte Pego EB Rafol Almunia

9 / 10 (5 hodnocení)

Monte Pego EB Rafol Almunia se nachází ve městě Ráfol de Almunia a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na moře. K dispozici je terasa. Klimatizovaná vila má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 20 km od hradu Denia a 26 km od hory El Montgó. Na letiště Valencia je to 99 km.

Villa Cristal
Villa Cristal

9 / 10 (1 hodnocení)

V ubytování Villa Cristal máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa Cristal se nachází ve městě Ráfol de Almunia, 21 km od hradu Denia a 28 km od hory El Montgó. Nabízí terasu a výhled na moře. Nabízí venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 42 km od přírodního parku Peñón de Ifach. Na letiště Valencia je to 100 km.