Ubytování ve městě Reolid

Město Reolid se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Reolid nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Reolid

El Molino de Iramala
El Molino de Iramala

9,2 / 10 (208 hodnocení)

El Molino de Iramala je obklopen přírodou a nabízí zahradu, terasu a gril. La Molata y los Batanes se nachází v Reolidu, 22 km od přírodní rezervace. Tento vytápěný venkovský dům má krb a posezení s TV. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. K dispozici je jídelní kout a kuchyň se sporákem, nádobím a varnou deskou. K dispozici je také pračka. K dispozici jsou 2 dvoulůžkové ložnice s oddělenými postelemi, 2 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí a 2 koupelny se sprchou a vanou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. El Molino de Iramala má půjčovnu kol a turistické informace. Okolí je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. Nejbližší obchody a restaurace jsou vzdálené asi 2 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Hotel-Balneario La Esperanza
Hotel-Balneario La Esperanza

8 / 10 (95 hodnocení)

Hotel-Balneario La Esperanza se nachází v Reolidu a nabízí fitness centrum, zahradu, sdílený lounge a terasu. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci a bar. K dispozici je animační tým a pokojová služba. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Hosté hotelu Balneario La Esperanza se mohou v Reolidu a okolí věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky. Na letiště Albacete je to 87 km.