Ubytování ve městě Retortillo

Město Retortillo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Retortillo nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Retortillo

Casa Rural El Comercio de Yoyo
Casa Rural El Comercio de Yoyo

9,1 / 10 (9 hodnocení)

Casa Rural El Comercio de Yoyo se nachází v Retortillo a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento klimatizovaný venkovský dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a fénem. K dispozici je TV s plochou obrazovkou a Nintendo Wii. Na letiště Salamanca je to 65 km.

La Muralla
La Muralla

9 / 10 (132 hodnocení)

La Muralla se nachází v Retortillo de Soria a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a terasu. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Madrid-Torrejón je to 137 km.

Casa Rural La Muralla
Casa Rural La Muralla

8,8 / 10 (18 hodnocení)

Casa Rural La Muralla se nachází v Retortillo de Soria. Tento venkovský dům nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci a bar. Tento venkovský dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Madrid-Torrejón je to 137 km.

BALNEARIO DE RETORTILLO
BALNEARIO DE RETORTILLO

7,6 / 10 (350 hodnocení)

V ubytování BALNEARIO DE RETORTILLO máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. BALNEARIO DE RETORTILLO se nachází v Retortillo a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. K dispozici je také bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. BALNEARIO DE RETORTILLO podává snídani formou bufetu. Na letiště Salamanca je to 85 km.