Ubytování ve městě Ribadelago

Město Ribadelago se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ribadelago nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ribadelago

Hotel Don Pepe Lago de Sanabria
Hotel Don Pepe Lago de Sanabria

8,8 / 10 (434 hodnocení)

V ubytování Hotel Don Pepe Lago de Sanabria máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Don Pepe Lago de Sanabria se nachází v obci Ribadelago v přírodní rezervaci Lago de Sanabria a je obklopen horami, lesy a kaňony. Nabízí sdílený lounge a bar. Nabízí restauraci, turistické informace, úschovu zavazadel a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou. Každý pokoj má vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. Všechny pokoje jsou vybavené psacím stolem. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V okolí se můžete věnovat řadě aktivit, jako je jízda na kajaku, kanoistika a veslování na jezeře Sanabria. V blízkosti ubytování začíná 5 hlavních turistických tras. Hotel Don Pepe Lago de Sanabria stojí 49 km od Ponferrady a pouhých 15 km od Puebla de Sanabria.

Hostal Martin
Hostal Martin

8,6 / 10 (529 hodnocení)

Hostal Martin se nachází v Ribadelagu a nabízí restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi. Hostel má terasu, výhled na hory a restauraci. Všechny pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete vanu. K dispozici jsou také bezplatné toaletní potřeby a fén. Na místě je přepážka s turistickými informacemi. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně jízdy na koni a rybaření. Hostal Martin stojí 34 km od Bragança a 11 km od Puebla de Sanabria.