Ubytování ve městě Ribaforada

Město Ribaforada se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ribaforada nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ribaforada

Loft Bardenas RR46
Loft Bardenas RR46

9,4 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Loft Bardenas RR46 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Loft Bardenas RR46 se nachází asi 31 km od parku Sendaviva a nabízí výhled na řeku, zahradu a balkon. Tento prázdninový dům nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště Zaragoza je to 69 km.

Alojamiento Rural Ribaforada
Alojamiento Rural Ribaforada

8,9 / 10 (14 hodnocení)

Alojamiento Rural Ribaforada se nachází asi 31 km od parku Sendaviva a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na město. Tento apartmán nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Tento apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám vždy ochotně poradí. Na letiště Zaragoza je to 69 km.