Ubytování ve městě Ribera del Fresno

Město Ribera del Fresno se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ribera del Fresno nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ribera del Fresno

Hotel Bodega el Moral
Hotel Bodega el Moral

8,5 / 10 (446 hodnocení)

Hotel Bodega el Moral se nachází ve městě Zafra a nabízí venkovní bazén a bar. Nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. K dispozici je soukromé parkoviště. Všechny pokoje jsou jednoduše zařízené a mají výhled na terasu nebo do zahrady. Najdete v nich TV, minibar, trezor a vlastní koupelnu se sprchou, fénem a toaletními potřebami zdarma. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a jízdě na koni. Hotel Bodega el Moral stojí 15 minut jízdy od města Los Santos de Maimona a 23 km od obce Villafranca de los Barros. Hora Sierra Grande de Hornachos je vzdálená 30 minut jízdy.

Finca Villa Juan
Finca Villa Juan

8,5 / 10 (121 hodnocení)

Penzion Finca Villa Juan se nachází ve městě Ribera del Fresno a nabízí okouzlující terasu, zahradu s ovocnými stromy, bazén a knihovnu. Do Meridy dojedete za 40 minut. Prostorné pokoje v klasickém stylu mají rustikální prvky, jako jsou odhalené dřevěné trámy nebo dřevěný nábytek. Mají šatní skříň a vlastní koupelnu. Některé pokoje mají TV s plochou obrazovkou. Zdarma je k dispozici také nabídka polštářů. V okruhu 500 metrů najdete bary, restaurace a obchody. Finca Villa Juan má ideální polohu pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika a jízda na koni. Finca Villa Juan má vlastní vinný sklípek a na místě můžete získat turistické informace o okolí. Cáceres je 130 km daleko a Badajoz je hodinu jízdy daleko.