Ubytování ve městě Ricobayo

Město Ricobayo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ricobayo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ricobayo

Casa Rural El Negrillo
Casa Rural El Negrillo

9 / 10 (7 hodnocení)

Casa Rural El Negrillo se nachází v obci Ricobayo, 22 km od parku Castillo, a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi, sdílenou kuchyň a turistické informace. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům stojí 23 km od katedrály v Zamoře. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s toustovačem a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat sluneční terasu. Casa Rural El Negrillo stojí 23 km od muzea Baltasar Lobo a velikonočního muzea Zamora. Na letiště Bragança je to 83 km.

Hotel de Alba
Hotel de Alba

8,7 / 10 (197 hodnocení)

Hotel de Alba se nachází 600 metrů od pláže Ricobayo de Alba a 10 minut jízdy od Zamory. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a pokoje s hydromasážní vanou nebo sprchou. Všechny pokoje mají výhled na město a přirozené světlo, topení a vlastní koupelnu s fénem. Všechny pokoje mají matrace z paměťové pěny, aloe vera polštáře, TV s plochou obrazovkou a šatní skříň. Hotel pro vás může zajistit výlety lodí po jezeře Ricobayo. Kontaktujte prosím hotel a potvrďte si to. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. Hranice s Portugalskem je vzdálená 30 minut jízdy a najdete tam přírodní rezervaci Arribes del Duero.

Hostal Atila
Hostal Atila

8,3 / 10 (73 hodnocení)

Hostal Atila se nachází v přírodní rezervaci Arribes del Duero v obci Ricobayo de Alba v Zamoře. Volný Ve všech prostorách je dostupné Wi-Fi. Atila má vlastní bar a restauraci, která je otevřena na snídaně, obědy a večeře. Podává tradiční kuchyni z místních produktů, včetně pečeného jehněčího masa, pečené šunky, typických dušených jídel a divokých hub. Pokoje mají topení, TV s plochou obrazovkou a šatní skříň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Centrum Zamory je vzdálené 20 km a Portugalsko 32 km. Do Madridu dojedete autem za 2 hodiny.