Ubytování ve městě Riosa

Město Riosa se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Riosa nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Riosa

Casona Angliru
Casona Angliru

9,4 / 10 (117 hodnocení)

Casona Angliru se nachází 19 km od náměstí Plaza de España a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory, TV s plochou obrazovkou, posezení, dobře vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. K dispozici je lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Apartmán je vzdálený 19 km od náměstí Plaza de la Constitución a univerzity Llamaquique. Letiště Asturias je ve vzdálenosti 65 km.

Cal Gallo (Vivienda Vacacional)
Cal Gallo (Vivienda Vacacional)

9,2 / 10 (18 hodnocení)

Cal Gallo (Vivienda Vacacional) se nachází v Riose, 20 km od náměstí Plaza de la Constitución a 20 km od Llamaquique Campus - Oviedo University. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Stojí 20 km od náměstí Plaza de España a nabízí bezplatné Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento prázdninový dům má balkon s výhledem na hory, kabelovou TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou a 1 koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Prázdninový dům stojí 20 km od občanského rejstříku v Oviedu a státní pokladny Asturias. Na letiště Asturias je to 66 km.