Ubytování ve městě Riudellots de la Creu

Město Riudellots de la Creu se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Riudellots de la Creu nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Riudellots de la Creu

Mas Tulsà Rural
Mas Tulsà Rural

9,2 / 10 (145 hodnocení)

V ubytování Mas Tulsà Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Mas Tulsà Rural se nachází v Riudellots de la Creu a nabízí ubytování s terasou nebo patiem, bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Každé ráno se podává à la carte, kontinentální nebo vegetariánská snídaně. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice. Mas Tulsà Rural stojí 11 km od vlakového nádraží Girona a 37 km od Dalího muzea. Na letiště Girona-Costa Brava je to 24 km.

Casa Vedruna - Amplio jardín cerrado con piscina
Casa Vedruna - Amplio jardín cerrado con piscina

Casa Vedruna - Amplio jardín cerrado con piscina se nachází v Riudellots de la Creu, pouhých 12 km od vlakového nádraží Girona, a nabízí venkovní bazén, terasu a služby concierge. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 38 km od Dalího muzea a 39 km od mořské rezervace Medes Islands. Casa Vedruna - Amplio jardín cerrado con piscina leží 25 km od letiště Girona-Costa Brava. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.