Ubytování ve městě Robledondo

Město Robledondo se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Robledondo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Robledondo

Divinosuelo
Divinosuelo

10 / 10 (1 hodnocení)

Divinosuelo se nachází v Robledondu. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, 4 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 81 km.

Casa Rural A Ritmo De Burro
Casa Rural A Ritmo De Burro

9,7 / 10 (14 hodnocení)

Casa Rural A Ritmo De Burro se nachází v obci Robledondo v Madridu a nabízí balkon a výhled do zahrady. Nabízí zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaná chata má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 5 koupelen se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální, vegetariánská a veganská snídaně. K dispozici je také vířivka. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 80 km.

Raices
Raices

9,1 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování Raices máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Raices se nachází v Robledondu a nabízí ubytování se soukromým bazénem, balkonem a výhledem na bazén. K dispozici je také sdílený lounge. Apartmán má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření, relaxovat v zahradě a využívat gril. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 81 km.