Ubytování ve městě Rosal de la Frontera

Město Rosal de la Frontera se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rosal de la Frontera nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rosal de la Frontera

Casa de las Bóvedas
Casa de las Bóvedas

9 / 10 (20 hodnocení)

Casa de las Bóvedas se nachází v Rosal de la Frontera a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady s celoročním venkovním bazénem. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Tento prázdninový dům má terasu s výhledem na bazén, TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Alqueva Dam leží 44 km od prázdninového domu. Letiště Badajoz je vzdálené 143 km.

CASA CON SIERRA Y CON PORTUGAL
CASA CON SIERRA Y CON PORTUGAL

8,1 / 10 (13 hodnocení)

CASA CON SIERRA Y CON PORTUGAL se nachází v Rosal de la Frontera a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nabízí výhled na hory a bazén a je vzdálen 45 km od přehrady Alqueva. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Letiště Badajoz je vzdálené 143 km.