Ubytování ve městě Rozas de Puerto Real

Město Rozas de Puerto Real se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rozas de Puerto Real nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rozas de Puerto Real

El Patio de Rozas
El Patio de Rozas

9,7 / 10 (4 hodnocení)

El Patio de Rozas se nachází v Rozas de Puerto Real v Madridu a nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 105 km.

Paradise
Paradise

9,1 / 10 (68 hodnocení)

V ubytování Paradise máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Paradise se nachází v Rozas de Puerto Real a nabízí bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a tenisu. Apartmán má balkon s výhledem na město, 2 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 105 km.

ENTREPINOS Chalet sierra Madrid piscina privada+WiFi GRN423
ENTREPINOS Chalet sierra Madrid piscina privada+WiFi GRN423

ENTREPINOS Chalet sierra Madrid piscina privada+WiFi GRN423 se nachází v Rozas de Puerto Real a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 102 km.