Ubytování ve městě Salduero

Město Salduero se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Salduero nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Salduero

Hostal Las Nieves
Hostal Las Nieves

8 / 10 (405 hodnocení)

Tento venkovský penzion se nachází u řeky a nabízí fantastický výhled na okolní krajinu. Nachází se v půvabné vesnici Salduero, pouhých 20 minut jízdy od pohoří Picos de Urbión. Hostal Las Nieves má pokoje zařízené rustikálním nábytkem a dřevěnými trámovými stropy. Všechny mají TV, bezplatné Wi-Fi, telefon a vlastní koupelnu s fénem. V restauraci hotelu Las Nieves se podávají místní pokrmy, jako jsou migas pastoriles, sezónní houby a široký výběr masa. Okolí je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku, lyžování a jízdu na koni.

HOSTAL JJ
HOSTAL JJ

7,7 / 10 (20 hodnocení)

HOSTAL JJ se nachází v Saldueru, 24 km od Černé laguny Urbión, a nabízí terasu, nekuřácké pokoje, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a bar. Ubytování je vzdálené 39 km od autobusového nádraží Soria, 40 km od muzea Numantino a 41 km od náměstí Mayor Soria Plaza. Penzion má rodinné pokoje. Pokoje mají vlastní koupelnu a některé také balkon. HOSTAL JJ podává každé ráno snídani à la carte. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 103 km.