Ubytování ve městě Salobre

Město Salobre se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Salobre nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Salobre

Casa rústica de pueblo en Sierra de Alcaraz
Casa rústica de pueblo en Sierra de Alcaraz

9,5 / 10 (24 hodnocení)

V ubytování Casa rústica de pueblo en Sierra de Alcaraz máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa rústica de pueblo en Sierra de Alcaraz se nachází v Salobre a nabízí restauraci a gril. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Na letiště Albacete je to 92 km.

Complejo Ribera de Salobre
Complejo Ribera de Salobre

8,9 / 10 (139 hodnocení)

Complejo Ribera de Salobre se nachází na klidném místě v obci Salobre a nabízí atraktivní ubytování s výhledem na hory Segura a Morena. Nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi. Ribera de Salobre je okouzlující kamenná budova a nabízí pokoje a chaty s trámovými stropy a dřevěným nábytkem. Všechny pokoje mají klimatizaci a satelitní TV. Chaty u řeky Salobre mají také zahradu, obývací pokoj a kuchyňský kout. Complejo Ribera provozuje restauraci, která podává tradiční mancheganská jídla. Hosté si mohou vychutnat drink v baru Salobre nebo na terase s výhledem do zahrady. V okolí najdete řadu turistických tras a je oblíbeným místem pro sběr hub a jízdu na koni. Do Albacete dojedete za 90 minut.

Casa rural Ribera de Salobre
Casa rural Ribera de Salobre

8,5 / 10 (6 hodnocení)

Casa rural Ribera de Salobre se nachází v Salobre a nabízí restauraci. Tento venkovský dům nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Albacete je to 92 km.