Ubytování ve městě Samboal

Město Samboal se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Samboal nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Samboal

EL AZULEJO
EL AZULEJO

9 / 10 (2 hodnocení)

EL AZULEJO se nachází v Samboalu a nabízí zahradu a terasu. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Apartmán má obývací pokoj a plně vybavenou kuchyň s lednicí. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na letiště Valladolid je to 80 km.

CASA ROMI SAMBOAL
CASA ROMI SAMBOAL

7 / 10 (1 hodnocení)

CASA ROMI SAMBOAL se nachází v Samboalu a nabízí restauraci a bar. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a šipkám. Tento apartmán s výhledem na město má parketové podlahy, 1 ložnici a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Každé ráno se podává à la carte nebo kontinentální snídaně. CASA ROMI SAMBOAL nabízí dětské hřiště. Na místě si můžete půjčit lyžařské vybavení a jízdní kola a v okolí se věnovat cyklistice. Letiště Valladolid je vzdáleno 80 km.

One bedroom appartement with city view and terrace at Samboal
One bedroom appartement with city view and terrace at Samboal

One bedroom appartement with city view and terrace at Samboal se nachází v Samboalu v Kastilii a Leonu a nabízí balkon a výhled na město. Apartmán má 1 ložnici, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. K dispozici je také gril. Na letiště Valladolid je to 80 km.