Ubytování ve městě San Andrés

Město San Andrés se nachází v regionu Ostrov La Palma ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Andrés nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Andrés

Casa Pepi, a magic place
Casa Pepi, a magic place

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Casa Pepi, a magic place se nachází v San Andrés a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště La Palma je to 30 km.

Casa Rai, déjate sorprender!
Casa Rai, déjate sorprender!

9,2 / 10 (12 hodnocení)

Casa Rai, déjate sorprender! se nachází v San Andrés na Kanárských ostrovech a nabízí zahradu. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště La Palma je to 30 km.

CASA ROAL
CASA ROAL

8,4 / 10 (45 hodnocení)

V ubytování CASA ROAL máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CASA ROAL se nachází v San Andrés na Kanárských ostrovech a nabízí terasu. Nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Na letiště La Palma je to 30 km.