Ubytování ve městě San Antonio

Město San Antonio se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Antonio nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Antonio

Villa Montesano
Villa Montesano

8,7 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování Villa Montesano máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa Montesano se nachází 18 km od kostela sv. Mikuláše a 19 km od baziliky de la Virgen de los Desamparados. Nabízí bezplatné Wi-Fi a venkovní bazén. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila s terasou a výhledem do zahrady má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a vanou. Vila stojí 19 km od parku Jardines de Monforte a zoo Bioparc Valencia. Na letiště Valencia je to 16 km.

LA PENSION DE DOÑA ANITA
LA PENSION DE DOÑA ANITA

8,6 / 10 (64 hodnocení)

V ubytování LA PENSION DE DOÑA ANITA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. LA PENSION DE DOÑA ANITA se nachází v San Antoniu de Requena. Vila je nekuřácká a stojí 6,7 km od historické čtvrti. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem. Všechny pokoje v LA PENSION DE DOÑA ANITA mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma, TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a některé také terasu. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Letiště Valencia je ve vzdálenosti 65 km.

Hotel Luve
Hotel Luve

8,4 / 10 (577 hodnocení)

Hotel Luve se nachází ve městě San Antonio de Benagéber, asi 20 minut jízdy severně od centra Valencie. Nabízí elegantní ubytování a neplacené soukromé parkoviště. Hotel Luve má klimatizované pokoje s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou s vanou nebo sprchou. Některé pokoje mají vířivku. V okruhu 10 minut chůze od hotelu najdete supermarket, obchody a restaurace. Hotel má nepřetržitě otevřenou recepci. K dispozici je služba žehlení a úschova zavazadel. Dálnice CV-35 Ademuz spojující Valencii a Ademuz je vzdálená pouhé 2 minuty jízdy. Do centra Valencie dojedete autem asi za 25 minut a na letiště Valencia za 15 minut.

Awesome home in Playa de Almazora with Outdoor swimming pool and 3 Bedrooms
Awesome home in Playa de Almazora with Outdoor swimming pool and 3 Bedrooms

Apartmán Amazing home in Playa de Almazora s venkovním bazénem a 3 ložnicemi se nachází u pláže v San Antoniu, 2,3 km od pláže Almazora a 12 km od vlakového nádraží Castellon de la Plana. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Stojí jen pár kroků od pláže Torre a 1,7 km od Platja de Ben-Afelí. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Prázdninový dům je vzdálený 13 km od čtvrti El Madrigal a muzea Bellas Artes Castellon. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 44 km.