Ubytování ve městě San Cosme

Město San Cosme se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Cosme nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Cosme

Apartamentos Esqueiro
Apartamentos Esqueiro

8,7 / 10 (33 hodnocení)

Apartamentos Esqueiro se nachází v San Cosme a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. Apartamentos Esqueiro má také zahradu a gril. Na letiště Asturias je to 26 km.

Apartamentos Rurales El Molín de Panizal
Apartamentos Rurales El Molín de Panizal

8,5 / 10 (118 hodnocení)

Apartamentos Rurales El Molín de Panizal se nachází v malé vesnici San Cosme, 15 minut chůze od místního vlakového nádraží, a nabízí topení a bezplatné veřejné parkoviště. Apartmány a studia mají topení a obývací pokoj s pohovkou a TV. Kuchyň je vybavena varnou deskou a mikrovlnnou troubou. Hosté mohou využívat společnou pračku. Apartmány mají 1 manželskou postel a vlastní koupelnu s vanou. K dispozici jsou bezplatné toaletní potřeby, ručníky a ložní prádlo. Cudillero a jeho pláže jsou vzdálené 15 minut jízdy autem. Větší město Avilés je vzdálené 28 km.

La Fragua del Canajal apartamentos
La Fragua del Canajal apartamentos

8,5 / 10 (80 hodnocení)

La Fragua del Canajal apartamentos se nachází v San Cosme, 34 km od Luarca, a nabízí ubytování s grilem a bezplatným Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a vlastní koupelnu. Všechny apartmány mají mikrovlnnou troubu, lednici, toustovač, rychlovarnou konvici a kávovar. K dispozici je také venkovní sdílená kuchyň. Snídaně jsou k dispozici na vyžádání a za příplatek. La Fragua del Canajal apartamentos nabízí sluneční terasu. Hosté mohou využívat vířivku, věnovat se pěší turistice nebo rybaření nebo relaxovat v zahradě. Ubytování je vzdálené 35 km od Avilésu a 12 km od Cudillera. La Fragua del Canajal apartamentos stojí 24 km od letiště Asturias. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.