Ubytování ve městě San Cristóbal de Valdueza

Město San Cristóbal de Valdueza se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Cristóbal de Valdueza nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Cristóbal de Valdueza

Casa de Abril 1
Casa de Abril 1

9 / 10 (27 hodnocení)

V ubytování Casa de Abril 1 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa de Abril 1 se nachází v San Cristóbal de Valdueza, 37 km od římských dolů Las Médulas a 13 km od hradu Ponferrada. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Tento venkovský dům sídlí v budově z 19. století, 35 km od jezera Carucedo. Venkovský dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na hory. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Na letiště Bragança je to 114 km.

Casa de Abril 2
Casa de Abril 2

8,4 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování Casa de Abril 2 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa de Abril 2 se nachází v San Cristóbal de Valdueza, 37 km od římských dolů Las Médulas a 13 km od hradu Ponferrada. Nabízí terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 1900, 36 km od jezera Carucedo. Prázdninový dům má balkon, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Na letiště Bragança je to 114 km.

Casa el Tejo
Casa el Tejo

8 / 10 (1 hodnocení)

Casa el Tejo se nachází v San Cristóbal de Valdueza, 37 km od římských dolů Las Médulas a 13 km od hradu Ponferrada. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. 36 km od jezera Carucedo. Prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Bragança je to 114 km.

Casa Antonina y Daniel
Casa Antonina y Daniel

Casa Antonina se nachází v San Cristóbal de Valdueza v provincii Leon. y Daniel má terasu. Tento prázdninový dům je vzdálený 37 km od římských dolů Las Médulas a 13 km od hradu Ponferrada. Tento prázdninový dům má balkon, 5 samostatných ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také gril. Casa Antonina y Daniel má terasu a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Jezero Carucedo je vzdálené 35 km. Na letiště Bragança je to 114 km.