Ubytování ve městě San Juan de Castiello

Město San Juan de Castiello se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Juan de Castiello nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Juan de Castiello

Acogedor Basement en un lugar privilegiado
Acogedor Basement en un lugar privilegiado

Acogedor Basement en un lugar privilegiado se nachází v San Juan de Castiello, 2,1 km od pláže Playa de España, 42 km od náměstí Plaza de España a 44 km od náměstí Plaza de la Constitución. Nabízí sezónní venkovní bazén a fitness centrum. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň se sporákem a myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Asturian Entrepreneurs Association a LABoral Centro de Arte y Creación Industrial jsou vzdálené 10 km. Na letiště Asturias je to 52 km.

Disfruta de la naturaleza en casa rural de playa
Disfruta de la naturaleza en casa rural de playa

Disfruta de la naturaleza en casa rural de playa se nachází v San Juan de Castiello, 1,2 km od pláže Playa de España, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Na náměstí Plaza de España je to 44 km a na náměstí Plaza de la Constitución 47 km. Prázdninový dům má 5 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také posezení a 3 koupelny s bidetem, vířivkou a fénem. K dispozici je také sauna. Disfruta de la naturaleza en casa rural de playa stojí 12 km od Asociace asturijských podnikatelů a 13 km od průmyslového centra LABoral Centro de Arte y Creación. Na letiště Asturias je to 55 km.