Ubytování ve městě San Juan de la Mata

Město San Juan de la Mata se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Juan de la Mata nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Juan de la Mata

Casa Canedo Suite
Casa Canedo Suite

9,5 / 10 (94 hodnocení)

V ubytování Casa Canedo Suite máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Canedo Suite se nachází v San Juan de la Mata, 29 km od římských dolů Las Médulas a 15 km od hradu Ponferrada. Nabízí bezplatné Wi-Fi, jízdní kola zdarma a klimatizaci. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Tento venkovský dům má 1 ložnici, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Tento 4hvězdičkový venkovský dům nabízí vířivku. Casa Canedo Suite stojí 30 km od jezera Carucedo. Na letiště León je to 118 km.

Casa Canedo
Casa Canedo

Casa Canedo se nachází v San Juan de la Mata a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén, terasu, Wi-Fi zdarma a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat kanoistice a cyklistice. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je satelitní TV s plochou obrazovkou, Blu-ray a DVD přehrávač a CD přehrávač. Personál recepce vám poskytne informace o okolí. Casa Canedo má také dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Ubytování je vzdálené 29 km od římských dolů Las Médulas a 15 km od hradu Ponferrada. Na letiště León je to 118 km.