Ubytování ve městě San Juan

Město San Juan se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Juan nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Juan

Apartamento Culfreda
Apartamento Culfreda

9,8 / 10 (10 hodnocení)

Apartamento Culfreda se nachází v San Juan de Plan a nabízí sdílený lounge a terasu. Ubytování má balkon a výhled na hory. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a Nintendo Wii a plně vybavenou kuchyň se sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je to 137 km.

La Estiva
La Estiva

9,5 / 10 (110 hodnocení)

La Estiva se nachází v San Juanu, 41 km od Saint-Lary-Soulan. Benasque leží 26 km daleko. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Apartmány mají posezení a jídelní kout. Ve všech je kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. La Estiva má také gril. K oblíbeným aktivitám v okolí patří lyžování a na místě si můžete půjčit jízdní kola a zajistit průvodce. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně jízdy na koni, rybaření a kanoistiky. La Estiva stojí 46 km od Luchonu a 38 km od Torly.

Hotel Casa Anita
Hotel Casa Anita

9,1 / 10 (225 hodnocení)

Casa Anita se nachází mezi přírodní rezervací Posets-Maladeta a národním parkem Ordesa a Monte Perdido a nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu s výhledem na hory. Každý pokoj má vlastní balkon. Tento okouzlující venkovský dům má typické kamenné zdi a dřevěné trámy. Hotel Casa Anita poskytuje pokoje s ústředním topením, TV a vlastní koupelnou. Restaurace Casa Anita podává tradiční aragonskou kuchyni. Mnoho jídel zahrnuje suroviny z hotelové zahrady. Casa Anita se nachází v údolí Chistau v aragonském regionu Sobrarbe, asi 30 km od hranic s Francií. Do francouzského lyžařského střediska Piau-Engaly dojedete autem za 90 minut. Okolí je ideální pro pěší turistiku nebo jízdu na koni.

Apartamento Millas
Apartamento Millas

9,1 / 10 (27 hodnocení)

Apartamento Millas se nachází v San Juan de Plan v Aragonii a nabízí balkon. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je to 137 km.

Casa Campolé
Casa Campolé

8,9 / 10 (133 hodnocení)

Casa Campolé se nachází v San Juan de Plan v údolí Chistau v Aragonských Pyrenejích. Nabízí domy, apartmány a studia s výhledem na hory. Všechny vytápěné apartmány mají obývací pokoj s pohovkou a TV. Některé mají také balkon. Kuchyň nebo kuchyňský kout je vybaven mikrovlnnou troubou a lednicí. Některé apartmány mají bezplatné Wi-Fi. V malé vesnici najdete několik barů, restaurací a supermarketů.Řeka Cinqueta je vzdálená 500 metrů. Přírodní rezervace Posets-Maladeta se nachází hned vedle hotelu. Za 30 minut dojedete autem do národního parku Ordesa y Monte Perdido. La Molina leží 107 km daleko.

Apartamentos Casa Cecilia
Apartamentos Casa Cecilia

8,9 / 10 (110 hodnocení)

Rodinný Apartamentos Casa Cecilia se nachází v Planu v údolí Chistau v Aragonských Pyrenejích. Nabízí moderní apartmány s bezplatným Wi-Fi, LCD TV a výhledem na hory. Apartmány Casa Cecilia mají dobře vybavenou kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a sklokeramickou varnou deskou. K dispozici je také mixér, kávovar, toustovač, myčka nádobí a pračka. Ložní prádlo a ručníky jsou v ceně. Apartamentos Casa Cecilia se nachází v blízkosti přírodní rezervace Posets-Maladeta a 30 minut jízdy od francouzských hranic. Údolí Benasque a lyžařské středisko Cerler jsou vzdálené asi 50 minut.

Casa La Bordeta Remondillo
Casa La Bordeta Remondillo

8,9 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Casa La Bordeta Remondillo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa La Bordeta Remondillo se nachází v San Juan de Plan. Venkovský dům má terasu a v okolí se můžete věnovat rybaření a cyklistice. Venkovský dům s balkonem a výhledem na hory má 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je vzdálené 137 km.

Casa Torres
Casa Torres

8,8 / 10 (31 hodnocení)

Casa Torres se nachází v malé vesnici San Juan de Plan v údolí Chistau, 3 km od přírodní rezervace Posets-Maladeta. Apartmán v rustikálním stylu nabízí bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán se 4 ložnicemi má balkon s výhledem na řeku Cinqueta a obývací pokoj s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. Kuchyňský kout je vybavený zařízením na vyčnívání a mikrovlnnou troubou. K dispozici jsou 2 koupelny. Casa Torres má terasu s venkovním nábytkem. V malé vesnici najdete restauraci a obchod s potravinami. V okolí najdete celou řadu turistických tras. Ordesa y Národní park Monte Perdido je vzdálený pouhých 15 km. Hosté mohou navštívit některá francouzská lyžařská střediska v okruhu 30 minut jízdy.

Hostal Casa Laplaza
Hostal Casa Laplaza

8,5 / 10 (147 hodnocení)

Hostal Casa Laplaza se nachází v rustikální budově v San Juan De Plan v Aragonských Pyrenejích a nabízí bezplatné Wi-Fi. Tradiční restaurace nabízí bio a domácí jídla. Hostal Casa Laplaza poskytuje ubytování v pokojích s posezením a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete vanu. Snídaně se podává formou bufetu a à la carte restaurace nabízí široký výběr jídel s místní zeleninou a masem. K dispozici je také bar a obědové balíčky. San Juan de Plan se nachází v údolí Chistau, skvělé oblasti pro pěší turistiku, v blízkosti přírodní rezervace Posets-Maladeta a Espadas Peak, jednoho z nejvyšších vrcholů Pyrenejí. Národní park Ordesa Valley je vzdálený pouhých 30 km.