Ubytování ve městě San Martín de Centellas

Město San Martín de Centellas se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Martín de Centellas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Martín de Centellas

Hostal Rural Mas Blanc
Hostal Rural Mas Blanc

8,7 / 10 (334 hodnocení)

V ubytování Hostal Rural Mas Blanc máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostal Rural Mas Blanc se nachází v San Martíně de Centellas, 49 km od katedrály Sagrada Familia. Nabízí ubytování s možností bezplatného půjčení jízdních kol, neplacené soukromé parkoviště, zahradu a sdílený lounge. K dispozici je pokojová služba a terasa. Penzion nabízí také bezplatné Wi-Fi a placenou dopravu na letiště. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a některé také výhled na hory. Hostal Rural Mas Blanc poskytuje ubytování v pokojích s šatní skříní a TV s plochou obrazovkou. Každé ráno se podává à la carte, kontinentální nebo vegetariánská snídaně. V restauraci se podávají pokrmy katalánské kuchyně. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánské, veganské a bezmléčné pokrmy. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat pěší turistice. Na barcelonské letiště El Prat je to 66 km.

El Racó de l'Antiga
El Racó de l'Antiga

8,7 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování El Racó de l'Antiga máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Racó de l'Antiga se nachází přibližně 49 km od katedrály Sagrada Familia a nabízí ubytování se zahradou, sdíleným loungem, restaurací a výhledem na bazén. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 3 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 3 koupelny s vanou a bezplatnými toaletními potřebami, ručníky a ložní prádlo. Na místě je dětské hřiště. El Racó de l'Antiga má také aquapark a venkovní bazén. Na barcelonské letiště El Prat je to 66 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.