Ubytování ve městě San Martín de Moncayo

Město San Martín de Moncayo se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Martín de Moncayo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Martín de Moncayo

Apartamentos La Flor
Apartamentos La Flor

8,3 / 10 (125 hodnocení)

Apartamentos La Flor se nachází v San Martín de Moncayo a nabízí restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi. Všechny apartmány mají rozkládací pohovku, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu se sprchou. K dispozici je lednice, sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. Na letiště Zaragoza je to 87 km.

Apartahotel La Corrala
Apartahotel La Corrala

8,2 / 10 (461 hodnocení)

Apartahotel La Corrala se nachází v San Martín de Moncayo a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a terasu. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s bidetem, vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. Na letiště Zaragoza je to 86 km.

Hotel Gomar
Hotel Gomar

7,7 / 10 (404 hodnocení)

Hotel Gomar se nachází ve městě San Martín V. Moncayo a nabízí vytápěné pokoje s výhledem na hory Moncayo. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Každý pokoj má TV, trezor a vlastní koupelnu s fénem. Hosté mohou využívat společné sportovní centrum s bazénem. K dispozici je také sdílený lounge se satelitní TV a DVD přehrávačem. Pro děti je zde hřiště. Hotelová restaurace nabízí místní domácí kuchyni a k dispozici je terasa s výhledem na hory, kde se podávají jídla. K dispozici je také café bar.