Ubytování ve městě San Martín Sacalm

Město San Martín Sacalm se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Martín Sacalm nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Martín Sacalm

Apartamento duplex rural con chimenea y vistas panorámicas desde la cama
Apartamento duplex rural con chimenea y vistas panorámicas desde la cama

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Apartamento duplex rural con chimenea y vistas panorámicas desde la cama se nachází v San Martín Sacalm, 37 km od Pont de Pedra, v oblasti, kde se můžete věnovat pěší turistice. Nachází se 36 km od vlakového nádraží Girona a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Apartmán má terasu s výhledem do zahrady, 2 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Girona-Costa Brava je to 36 km.

Masia Sa Calma
Masia Sa Calma

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Nachází se v San Martín Sacalm v Katalánsku a Masia Sa Calma se nachází 36 km od vlakového nádraží Girona a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmán má terasu, výhled na moře, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a varnou deskou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Nechybí ani toustovač a kávovar. Masia Sa Calma nabízí vířivku. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Pont de Pedra je vzdálený 37 km. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 36 km.