Ubytování ve městě San Martín

Město San Martín se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Martín nabízíme 17 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Martín

Encanto de Oscos
Encanto de Oscos

10 / 10 (4 hodnocení)

Encanto de Oscos se nachází v San Martín de Oscos. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s vířivkou. K dispozici jsou také 2 koupelny. Na letiště Asturias je to 130 km.

El rinconin del Sueve
El rinconin del Sueve

10 / 10 (3 hodnocení)

El rinconin del Sueve se nachází v San Martíně, 28 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes, 30 km od muzea Sidra a 34 km od La Cueva de Tito Bustillo. Ubytování je vzdálené 18 km od muzea Jurásico de Asturias a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Chata má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Ubytování stojí 35 km od Asociace asturijských podnikatelů a průmyslového centra LABoral Centro de Arte y Creación. Letiště Asturias je ve vzdálenosti 77 km.

Situado en Vigidel a solo 3 km de San Martín inicio de la Senda del oso
Situado en Vigidel a solo 3 km de San Martín inicio de la Senda del oso

10 / 10 (2 hodnocení)

Situado en Vigidel a solo 3 km de San Martín inicio de la Senda del oso se nachází v San Martíně, 47 km od náměstí Plaza de España a náměstí Plaza de la Constitución. Tento apartmán se nachází 46 km od stadionu Carlos Tartiere a 47 km od univerzity Llamaquique Campus - Oviedo. Apartmán je vzdálený 45 km od asturského zubního ústavu a 46 km od úřadu asturijského dopravního úřadu. Na letiště Asturias je to 94 km.

Casa del forno
Casa del forno

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa del forno se nachází v San Martín de Oscos v Asturii a nabízí zahradu. Na letiště Asturias je to 130 km.

Casa de Alba
Casa de Alba

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Casa de Alba se nachází v San Martín de Oscos a nabízí zahradu a terasu. Na letiště Asturias je to 130 km.

Apartamento Braña La Viviella Senda del Oso a solo 3 km de San Martin
Apartamento Braña La Viviella Senda del Oso a solo 3 km de San Martin

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Apartamento Braña La Viviella Senda del Oso se může pochlubit výhledem na hory. a solo 3 km de San Martin nabízí ubytování se zahradou, terasou a barem, asi 47 km od náměstí Plaza de España. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se 2 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, satelitní TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 47 km od náměstí Plaza de la Constitución a 45 km od asturského zubního ústavu. Na letiště Asturias je to 94 km.

Cabeza da Vila
Cabeza da Vila

9,6 / 10 (76 hodnocení)

Cabeza da Vila se nachází ve městě San Martín de Oscos. Apartmány mají balkon, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou. K dispozici je zahrada, gril a terasa. Letiště Asturias leží 130 km daleko.

Casa El Trabeseo
Casa El Trabeseo

9,4 / 10 (27 hodnocení)

Casa El Trabeseo se nachází v San Martíně de Luiña a nabízí vířivku. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také posezení a 2 koupelny s bidetem, sprchou a vířivkou. Na letiště Asturias je to 23 km.

Apartamento Braña El Tronco Senda del Oso a solo 3 km de San Martin
Apartamento Braña El Tronco Senda del Oso a solo 3 km de San Martin

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Apartamento Braña El Tronco Senda del Oso a solo 3 km de San Martin se nachází v San Martíně, 47 km od náměstí Plaza de España, 47 km od náměstí Plaza de la Constitución a 45 km od ústavu zubařství Asturian. Tento apartmán se nachází 46 km od kanceláře asturijského dopravního úřadu a stadionu Carlose Tartiere. Apartmán má 1 ložnici a kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Ubytování stojí 47 km od kampusu Llamaquique Campus - Oviedo University a občanského rejstříku. 94 km od letiště Asturias. Braña El Tronco Senda del Oso a solo 3 km de San Martin.

Casa Justa
Casa Justa

9 / 10 (9 hodnocení)

Casa Justa se nachází v San Martíně de Luiña. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj s TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Asturias je to 22 km.

Apartamento Braña San Lorenzo Senda del Oso a solo 3 km de San Martín
Apartamento Braña San Lorenzo Senda del Oso a solo 3 km de San Martín

9 / 10 (2 hodnocení)

Apartamento Braña San Lorenzo Senda del Oso se nachází 47 km od náměstí Plaza de España a Plaza de la Constitución v San Martíně. a solo 3 km de San Martín nabízí ubytování s kuchyní. Tento apartmán se nachází 46 km od stadionu Carlos Tartiere a 47 km od univerzity Llamaquique Campus - Oviedo. Apartmán je vzdálený 45 km od asturského zubního ústavu a 46 km od úřadu asturijského dopravního úřadu. Na letiště Asturias je to 94 km.

Ahío San Martín, Apartamentos Rurales Casa de la Villa
Ahío San Martín, Apartamentos Rurales Casa de la Villa

8,6 / 10 (86 hodnocení)

V ubytování Ahío San Martín, Apartamentos Rurales Casa de la Villa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Rurales Casa de la Villa se nachází v San Martín de Oscos, 1,1 km od Ronu. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, pokojovou službou a turistickými informacemi. Apartmán má balkon a výhled na město. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Každé ráno se podává kontinentální nebo à la carte snídaně. Apartamentos Rurales Casa de la Villa má terasu a v okolí se lze věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 1,1 km od Loujeda a 2,2 km od San Mamed.

Apartamento Braña Charamaxil senda del oso 3k de San Martin
Apartamento Braña Charamaxil senda del oso 3k de San Martin

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Apartamento Braña Charamaxil senda del oso 3k de San Martin se nachází asi 47 km od náměstí Plaza de la Constitución a nabízí výhled na hory, bar a balkon. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice a kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Apartamento Braña Charamaxil senda del oso 3k de San Martin leží 45 km od asturijského zubního ústavu a 46 km od asturijského úřadu pro dopravu. Na letiště Asturias je to 94 km.

Casona la Sierra
Casona la Sierra

8,4 / 10 (144 hodnocení)

V ubytování Casona la Sierra máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tyto krásné, klidné apartmány se nacházejí v historickém koloniálním domě, v blízkosti nádherného údolí Luiñas a s výhledem na údolí Arteo. Mají vlastní terasu a bezplatné Wi-Fi. Cudillero je vzdálené pouhých 5 minut jízdy. Apartmány Casona La Sierra mají moderní interiér s rustikálními dřevěnými trámy. V obývacím pokoji je LCD TV a rozkládací pohovka a v koupelně je hydromasážní sprcha. Každý apartmán má ručníky a toaletní potřeby. Úklid probíhá denně. Ubytování má geotermální systém šetrný k životnímu prostředí, který ohřívá vodu a poskytuje topení. Při první snídani obdržíte balíček na uvítanou, který zahrnuje místní měkký sýr, sladký chléb, kávu a mléko. Jídlo si můžete připravit v otevřené kuchyni se sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnnou troubou s grilem a myčkou nádobí. Casona La Sierra stojí 5 minut jízdy od několika restaurací a obchodů. Pláž San Pedro je vzdálená 4 km.

Hotel Balcon de Aguera
Hotel Balcon de Aguera

8,2 / 10 (455 hodnocení)

Tradiční horský hotel Balcón de Aguera se nachází v regionu Teverga, mezi náměstími La Plaza a Entrago. Má restauraci a výhled na okolní údolí. Hotel Balcón de Aguera má rustikální pokoje s dřevěným nábytkem, odhalenými kamennými zdmi a trámovými stropy. Všechny pokoje mají bezplatné Wi-Fi a vlastní koupelnu. Restaurace hotelu Aguera podává pokrmy teverganské kuchyně, včetně zvěřiny a dalších místních masa. Hotel má výhled na 40 minut jízdy vzdálenou horu Peña Sobia a přírodní rezervaci Las Ubiñas y de la Mesa. Oviedo, Pola de Lena a Mieres Aguera stojí 50 km od města del Camino.

MRZ Rentals San Martín de Luiña
MRZ Rentals San Martín de Luiña

8 / 10 (7 hodnocení)

MRZ Rentals San Martín de Luiña se nachází asi 1,6 km od pláže Pluminero O Quintana a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem do zahrady. Pláž Playa del Churin je vzdálená 2,3 km. Chata má balkon, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. 37 km od letiště Asturias.

De La cuenca de Villar
De La cuenca de Villar

7,1 / 10 (23 hodnocení)

De La cuenca de Villar se nachází 34 km od náměstí Plaza de España a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem do zahrady. Tento apartmán se nachází v budově z roku 1960, 36 km od náměstí Plaza de la Constitución a 16 km od La Casa del Agua. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. De La cuenca de Villar má také gril. Ubytování je vzdálené 20 km od muzea Sidra a 32 km od kostela San Julián de los Prados. Letiště Asturias leží 67 km daleko.