Ubytování ve městě San Miguel de Bernúy

Město San Miguel de Bernúy se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Miguel de Bernúy nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Miguel de Bernúy

El Templete de San Miguel
El Templete de San Miguel

9,5 / 10 (31 hodnocení)

El Templete de San Miguel se nachází v San Miguel de Bernúy a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a gril. Hosté mohou využívat sdílenou terasu. Prázdninový dům má kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou, posezení, pračka a 2 koupelny se sprchou. Personál nepřetržitě otevřené recepce vám poskytne informace o okolí. Prázdninový dům má sluneční terasu. Hosté se mohou věnovat pěší turistice nebo relaxovat v zahradě. El Templete de San Miguel stojí 40 km od města Pedraza-Segovia. Na letiště Valladolid je to 106 km.

MolinoGrande del Duratón
MolinoGrande del Duratón

9,3 / 10 (3 hodnocení)

MolinoGrande del Duratón se nachází v San Miguel de Bernúy a nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, zahradou a barem. Všechny apartmány mají klimatizaci, vlastní koupelnu a kuchyň. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. MolinoGrande del Duratón stojí 34 km od hradu Peñafiel. Na letiště Valladolid je to 107 km.

Hostal RR
Hostal RR

7,4 / 10 (116 hodnocení)

V ubytování Hostal RR máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostal RR se nachází v San Miguel de Bernúy, 34 km od hradu Peñafiel, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným soukromým parkovištěm, restaurací a barem. K dispozici je pokojová služba a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. V San Miguel de Bernúy a okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Na letiště Valladolid je to 106 km.