Ubytování ve městě San Miguel de Valero

Město San Miguel de Valero se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Miguel de Valero nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Miguel de Valero

Casa Rural Costanilla
Casa Rural Costanilla

9,3 / 10 (27 hodnocení)

Casa Rural Costanilla se nachází přibližně 49 km od přírodního parku Las Batuecas a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Výhled směřuje na hory a do zahrady. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 5 ložnic a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou, pračka a 2 koupelny s vanou. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Salamanca je to 68 km.

Casa Rural el Comercio Sierra de Francia
Casa Rural el Comercio Sierra de Francia

9 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Casa Rural el Comercio Sierra de Francia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural el Comercio Sierra de Francia se nachází asi 50 km od přírodního parku Las Batuecas a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na město. Tento prázdninový dům má nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má herní konzoli, kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 2 koupelny se sprchou a vanou. K dispozici je TV s plochou obrazovkou, Nintendo Wii a PS2 a CD přehrávač. K dispozici je také gril. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Salamanca je to 68 km.

SueñoRural
SueñoRural

8,9 / 10 (16 hodnocení)

SueñoRural se nachází v San Miguel de Valero a nabízí gril. Tento 4hvězdičkový prázdninový dům nabízí výhled na město a je vzdálený 49 km od přírodního parku Las Batuecas. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Na letiště Salamanca je to 68 km.

El Portal de la Sierra de Francia II
El Portal de la Sierra de Francia II

El Portal de la Sierra de Francia II se nachází v San Miguel de Valero a nabízí sdílený lounge, terasu, tenisový kurt, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je dětské hřiště a gril. El Portal de la Sierra de Francia II stojí 49 km od přírodního parku Las Batuecas. Na letiště Salamanca je to 68 km.