Ubytování ve městě San Pascual

Město San Pascual se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Pascual nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Pascual

La Panera
La Panera

10 / 10 (1 hodnocení)

La Panera se nachází v San Pascualu a nabízí soukromý bazén. Tento apartmán se nachází 33 km od konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte a kláštera La Encarnación. Apartmán má přímý přístup na terasu, 1 ložnici a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 33 km od kláštera Inkarnace a kláštera sv. Terezy. Na letiště Salamanca je to 81 km.

La Leñera
La Leñera

9,7 / 10 (3 hodnocení)

La Leñera se nachází v San Pascualu a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento apartmán se nachází 33 km od konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte a kláštera La Encarnación. Apartmán má terasu, samostatnou ložnici a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 33 km od kláštera Inkarnace a kláštera sv. Terezy. Na letiště Salamanca je to 81 km.

Casa Rural Abuela Consuelo Estudio La Adobera
Casa Rural Abuela Consuelo Estudio La Adobera

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Casa Rural Abuela Consuelo Estudio La Adobera se nachází 33 km od konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte a kláštera La Encarnación a nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. K dispozici je také soukromý bazén. Apartmán má 1 ložnici, kuchyň a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Hosté mohou využívat krytý bazén. Casa Rural Abuela Consuelo Estudio La Adobera stojí 33 km od kláštera Inkarnace a kláštera sv. Terezy. Na letiště Salamanca je to 81 km.