Ubytování ve městě San Pedro de Alcántara

Město San Pedro de Alcántara se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Pedro de Alcántara nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Pedro de Alcántara

Villa Penati
Villa Penati

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Villa Penati se nachází v San Pedro de Alcantara a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem na bazén a balkonem. Nabízí zahradu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Vila má 5 ložnic, 5 koupelen, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě si lze pronajmout auto. Villa Penati stojí 36 km od golfového hřiště La Duquesa Golf a 45 km od golfového hřiště La Cala Golf. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 66 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Apartment Mirador by Interhome
Apartment Mirador by Interhome

8 / 10 (4 hodnocení)

Tříhvězdičkový Apartment Mirador by Interhome se nachází v San Pedro de Alcantara v Andalusii a nabízí bezplatné Wi-Fi. Nachází se 37 km od golfového hřiště La Duquesa a nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu a 3 ložnice. Klimatizovaný apartmán má také TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí, pračku a 2 koupelny s bidetem, sprchou a vanou. Apartmán je vzdálený 45 km od golfového hřiště La Cala Golf a 46 km od obce Iglesia de Santa María la Mayor. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 66 km.

Amazing Panoramic Sea And Mountain View Townhouse
Amazing Panoramic Sea And Mountain View Townhouse

7,5 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Amazing Panoramic Sea And Mountain View Townhouse máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Amazing Panoramic Sea And se nachází v San Pedro de Alcantara v Andalusii. Mountain View Townhouse má terasu a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má 4 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny s bidetem. Pro větší pohodlí jsou k dispozici ručníky a ložní prádlo. K dispozici je také terasa. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice. Amazing Panoramic Sea And Mountain View Townhouse stojí 18 km od Marbelly a 46 km od Rondy. Na letiště Malaga je to 68 km a za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava.