Ubytování ve městě San Pelayo de Tehona

Město San Pelayo de Tehona se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Pelayo de Tehona nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Pelayo de Tehona

Apartamentos Rurales Casa el Abad
Apartamentos Rurales Casa el Abad

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Nachází se v krajině Asturie, Apartamentos Rurales Casa el Abad nabízí vytápěné apartmány s rustikálním zařízením. Komplex je obklopen zahradami a může se pochlubit zařízenou terasou. Na místě je soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají odhalené trámové stropy a obývací část s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je mikrovlnná trouba, sporák, toustovač a kávovar. Všechny mají verandu a gril. V okolí najdete dobré turistické a cyklistické stezky. Mezi místní aktivity patří rybaření a windsurfing. Personál recepce vám poskytne informace o zajímavostech v okolí. Mezi další zajímavosti v okolí patří atraktivní rybářská města Cudillero a Luarca a velkolepá řeka Esva-Canero.

Apartamentos La Collada
Apartamentos La Collada

9,4 / 10 (13 hodnocení)

Apartamentos La Collada se nachází v přírodní lokalitě San Pelayo de Tehona a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, na kterých můžete prozkoumat okolí. Toto ubytování s možností vlastního stravování se nachází 2 km od mrtvoly a 3 minuty jízdy od pláže. Apartmán La Collada má moderní rustikální zařízení s parketovými podlahami a šikmými stropy s odhalenými dřevěnými trámy. Má posezení s pohovkou a TV s plochou obrazovkou, otevřený kuchyňský kout s varnou deskou, mikrovlnnou troubou a lednicí a koupelnu s vanou. K dispozici je další toaleta. K dispozici je ložní prádlo, nádobí a ručníky. Apartamentos La Collada má zahradu a terasu. Personál recepce vám poskytne turistické informace. V okolí se můžete věnovat cyklistice, pěší turistice a potápění. Parkování na místě je zdarma. Luarca je 16 km daleko a na letiště Asturias dojedete autem za 25 minut.