Ubytování ve městě San Poncio

Město San Poncio se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Poncio nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Poncio

Can Fogars
Can Fogars

9 / 10 (1 hodnocení)

Can Fogars se nachází 19 km od vodního světa a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. K dispozici je také gril. Can Fogars stojí 41 km od vlakového nádraží Girona a 15 km od parku Gnomo. Na letiště Girona-Costa Brava je to 35 km.

Club Villamar - Admirada
Club Villamar - Admirada

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Club Villamar - Admirada se nachází v San Poncio, pouhých 18 km od vodního světa, a nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Vila má také vlastní bazén. Klimatizovaná vila má 5 samostatných ložnic, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 42 km od vlakového nádraží Girona a 15 km od parku Gnomo. Na letiště Girona-Costa Brava je to 35 km.

LAS ACACIAS Casa rural en el campo
LAS ACACIAS Casa rural en el campo

6 / 10 (28 hodnocení)

LAS ACACIAS Casa rural en el campo se nachází v San Poncio, pouhých 16 km od vodního světa, a nabízí ubytování se zahradou, terasou, barem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Vlakové nádraží Girona je vzdálené 39 km a park Gnomo 13 km. Prázdninový dům má 4 ložnice, plně vybavenou kuchyň a 4 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 14 km od golfového hřiště Golf Lloret Pitch and Putt a zahrad Santa Clotilde. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 32 km.