Ubytování ve městě San Vicente de Castellet

Město San Vicente de Castellet se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Vicente de Castellet nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Vicente de Castellet

Cal General
Cal General

9,3 / 10 (8 hodnocení)

Cal General nabízí ubytování s výhledem do zahrady, venkovním bazénem, zahradou a terasou asi 45 km od zábavního parku Tibidabo. K dispozici je také soukromý bazén. Tento klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Camp Nou leží 48 km od apartmánu a na vlakové nádraží Sants je to 49 km. Na barcelonské letiště El Prat je to 60 km.

Hostal Ca La Irene
Hostal Ca La Irene

8,4 / 10 (312 hodnocení)

Hostal Ca La Irene se nachází u řeky Llobregat v obci Sant Vicenç De Casellet, 20 minut jízdy od Montserratu. Součástí tohoto okouzlujícího penzionu je tradiční restaurace, ve které se podávají pokrmy katalánské kuchyně. V každém pokoji je klimatizace, TV a vlastní koupelna s bezplatnými toaletními potřebami a ručníky. Hosté mají k dispozici úschovu zavazadel. Hostal Ca La Irene je vzdálen 5 minut chůze od barů plných života a restaurací, ve kterých se servíruje místní kuchyně. Okolí je ideální pro pěší turistiku, cyklistiku a další outdoorové aktivity. K vlakovému nádraží San Vicente de Castellet je to odtud 10 minut chůze a k přírodní rezervaci Sant Llorenç del Munt i l'Obac je to 5 km. Ubytování je vzdálené 10 minut jízdy od Manresy a 40 minut od Barcelony.