Ubytování ve městě Sant Climent Sescebes

Město Sant Climent Sescebes se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Climent Sescebes nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Climent Sescebes

Alojamiento Familiar con Chimenea - Alt Empordà
Alojamiento Familiar con Chimenea - Alt Empordà

9,3 / 10 (92 hodnocení)

V ubytování Alojamiento Familiar con Chimenea - Alt Empordà máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alojamiento Familiar con Chimenea - Alt Empordà se nachází asi 10 km od golfového hřiště Peralada a nabízí ubytování s balkonem a výhledem do zahrady. Tento apartmán nabízí výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Alojamiento Familiar con Chimenea - Alt Empordà stojí 15 km od Dalího muzea a 16 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant. Na letiště Perpignan - Rivesaltes je to 56 km.

Pagés
Pagés

9,1 / 10 (110 hodnocení)

Pagés se nachází v Sant Climent Sescebes, 14 km od Dalího muzea a 16 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant. Nabízí terasu a sdílenou kuchyň. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 10 km od golfového hřiště Peralada a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má plně vybavenou kuchyň, jídelní kout a TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Klášter Sant Pere de Rodes a Ciutadella Roses jsou vzdálené 23 km. Pagés leží 56 km od letiště Perpignan - Rivesaltes.

Casa Rural El Pati de l´Albera
Casa Rural El Pati de l´Albera

8,7 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Pati de l´Albera máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Pati de l'Albera se nachází v přírodním prostředí v San Clemente. Tento venkovský dům nabízí bezplatné Wi-Fi. Tento dům s 5 ložnicemi má zařízenou terasu a zahradu s grilem. K dispozici je obývací pokoj s krbem, plně vybavená kuchyň a koupelna s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou v ceně. Casa Rural El Pati de l'Albera má nepřetržitě otevřenou recepci s turistickými informacemi. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně golfu, cyklistiky a pěší turistiky. Hotel nabízí bezplatné parkování a restaurace, lékárna a lázně jsou vzdálené jen kousek pěšky. Na letiště Girona-Costa Brava je to 63,6 km.