Ubytování ve městě Sant Feliu de Boada

Město Sant Feliu de Boada se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Feliu de Boada nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Feliu de Boada

Can Barrull
Can Barrull

9,5 / 10 (128 hodnocení)

Can Barrull je typický kamenný venkovský dům v Sant Feliu de Boada v katalánském regionu Baix Empordà. Nabízí bezplatnou Wi-Fi zónu a parkování zdarma. Většina pokojů má balkon s výhledem na hory nebo do zahrady. Všechny jsou klimatizované a vytápěné, s psacím stolem, šatní skříní a satelitní TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete fén. Hosté mohou relaxovat v knihovně s rustikálním krbem. K dispozici je úschovna zavazadel a služba praní prádla. Can Barrull stojí 10 minut jízdy od golfového klubu Empordà a 20 minut jízdy od golfového klubu Pals.

Casa Rural Can Ginesta
Casa Rural Can Ginesta

9,4 / 10 (50 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Can Ginesta máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Can Ginesta se nachází ve městě Sant Feliu de Boada a nabízí sdílenou zahradu, soukromou terasu a bezplatné půjčení jízdních kol. Pláže Costa Brava jsou vzdálené 10 minut jízdy. Tyto okouzlující domy se 2 a 3 ložnicemi mají 2 a 3 koupelny se sprchou. V obývací části je krb, pohovka a satelitní TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je mikrovlnná trouba, myčka nádobí a pračka. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Casa Rural Can Ginesta má ideální polohu pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika, jízda na horském kole, jízda na koni a potápění. Letiště Gerona je vzdálené 50 minut jízdy a Figueras 46 km. Do Barcelony dojedete za 90 minut. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.