Ubytování ve městě Sant Genís

Město Sant Genís se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Genís nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Genís

La Cabanya del Permanyer
La Cabanya del Permanyer

9,5 / 10 (2 hodnocení)

La Cabanya del Permanyer se nachází v Sant Genís a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům stojí 17 km od kina Vigatà a 18 km od muzea Episcopal de Vic. Na letiště Girona-Costa Brava je to 72 km.

Apartamento Alba-park
Apartamento Alba-park

8 / 10 (2 hodnocení)

Apartamento se nachází v Sant Genís de Palafolls Alba-park nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem do zahrady. Nachází se na pláži a nabízí venkovní bazén a zahradu. Apartmán má terasu, výhled na bazén, 1 ložnici, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mezi zajímavosti v okolí patří pláž Fenals, pláž Lloret de Mar a aquapark Water World. Na letiště Girona-Costa Brava je to 32 km.

HomeHolidaysRentals Azulmar - Costa Barcelona
HomeHolidaysRentals Azulmar - Costa Barcelona

5,5 / 10 (2 hodnocení)

HomeHolidaysRentals Azulmar - Costa Barcelona se nachází asi 15 km od vodního světa a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Vila s výhledem na moře, zahradou, soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Vila má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je také gril. HomeHolidaysRentals Azulmar - Costa Barcelona stojí 44 km od vlakového nádraží Girona a 12 km od parku Gnomo. Na letiště Girona-Costa Brava je to 36 km.