Ubytování ve městě Sant Jaume de Llierca

Město Sant Jaume de Llierca se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Jaume de Llierca nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Jaume de Llierca

Ca La Rosita
Ca La Rosita

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Ca La Rosita nabízí ubytování s výhledem na hory, terasou a balkonem, asi 33 km od Dalího muzea. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 41 km od vlakového nádraží Girona a 47 km od golfového hřiště Peralada. Letiště Girona-Costa Brava je vzdáleno 55 km.

Apartaments del Llierca
Apartaments del Llierca

8,5 / 10 (238 hodnocení)

Apartaments del Llierca nabízí ubytování s možností vlastního stravování v San Jaime de Llierca, klidné vesnici s 700 obyvateli. Volný K dispozici je Wi-Fi. Přírodní rezervace Alta Garrotxa je vzdálená 10 minut jízdy. Apartmán má zařízený balkon s krásným výhledem do krajiny, 1 ložnici, klimatizaci a topení. K dispozici je plně vybavená kuchyň, jídelní kout s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelna s vanou nebo sprchou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky a hosté mohou zdarma využívat pračku a sušičku. Personál recepce vám poskytne turistické informace. Olot je vzdálen 15 minut jízdy a Girona 40 km. Do středověké vesnice Besalu dojedete autem za 5 minut.

El Balco del Llierca
El Balco del Llierca

8,1 / 10 (347 hodnocení)

V ubytování El Balco del Llierca máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Balco del Llierca se nachází v městečku San Jaime de Llierca, 5 minut chůze od řeky Fluvia, a nabízí ubytování s možností vlastního stravování a krbem. V obývacím pokoji je TV s plochou obrazovkou a otevřená kuchyň s varnou deskou, mikrovlnnou troubou a lednicí. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Apartmán má 1 ložnici s manželskou postelí a obývací pokoj. V koupelně je hydromasážní sprcha a k dispozici jsou ručníky a ložní prádlo. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a poznávání krajiny. Do přírodní rezervace Zona Volcanica de la Garrotxa dojedete autem za 20 minut. Můžete také navštívit město Figueres, kde se nachází muzeum Salvadora Dalího. Cesta autem trvá 30 minut. Hotel stojí pouhých 10 minut jízdy od krásných měst Besalú a Castellfollit de la Roca.