Ubytování ve městě Sant Pau dʼOrdal

Město Sant Pau dʼOrdal se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Pau dʼOrdal nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Pau dʼOrdal

Masia Olivera
Masia Olivera

8,9 / 10 (100 hodnocení)

V ubytování Masia Olivera máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Masia Olivera je venkovský komplex obklopený vinicemi a skládá se z několika typických katalánských chat ve venkovském stylu. Nabízí venkovní bazén a vlastní vinařství. Masia Olivera má okouzlující vytápěné chaty v rustikálním stylu s dlážděnými podlahami, odhalenými dřevěnými trámy a dřevěným nábytkem. Některé mají verandu s grilem a jiné terasu a malou zahradu. V plně vybavené kuchyni najdete sporák, myčku nádobí a mikrovlnnou troubu. Ve městě Sant Sadurní d'Anoia, vzdáleném pouhých 5 minut jízdy, najdete spoustu obchodů, barů a restaurací, nebo ve městě Vilafranca del Penedès, vzdáleném 10 minut jízdy autem. Personál vám ochotně poskytne více informací o aktivitách v okolí, včetně návštěv nedalekých vinařství, cyklistiky nebo jízdy na koni. Pomůže vám také s pronájmem auta a půjčením jízdních kol. Masia Olivera nabízí za příplatek kyvadlovou dopravu. Na mezinárodní letiště Barcelona dojedete autem asi za 40 minut.

El Recer
El Recer

8 / 10 (11 hodnocení)

El Recer se nachází v zahradě s bazénem a grilem v Sant Pau d'Ordal, 40 km od Barcelony. Pochází z roku 1846 a nabízí prohlídky vinařství cava s průvodcem. Všechny pokoje mají bezplatné Wi-Fi, ventilátor a šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu a župany. K dispozici je společná sauna, sdílený lounge a kuchyň. Personál vám ochotně poskytne informace o zajímavostech a aktivitách v okolí. V okolí se můžete věnovat cyklistice, jízdě na koni a pěší turistice. Římské město Tarragona je vzdálené 65 km a hora Montserrat s klášterem 52 km. El Recer stojí 30 minut jízdy od půvabného pobřežního města Sitges a nedalekých písečných pláží.