Ubytování ve městě Sant Pere de Ruidebitlles

Město Sant Pere de Ruidebitlles se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Pere de Ruidebitlles nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Pere de Ruidebitlles

Hotel rural HD Riudebitlles art i allotjament
Hotel rural HD Riudebitlles art i allotjament

9,6 / 10 (166 hodnocení)

Hotel rural HD Riudebitlles - art i allotjament se nachází ve městě Sant Pere de Ruidebitlles a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Personál turistických informací vám poskytne informace o okolí. V okolí Sant Pere de Ruidebitlles se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Hotel rural HD Riudebitlles - art i allotjament stojí 38 km od Sitges a 44 km od Sant Cugat del Vallès. Na barcelonské letiště El Prat je to 55 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Masia Can Comas
Masia Can Comas

9,3 / 10 (7 hodnocení)

Masia Can Comas se nachází v Sant Pere de Ruidebitlles, 48 km od Camp Nou, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Vila má také vlastní bazén. Vila má 3 ložnice, kuchyňský kout s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Masia stojí 49 km od zábavního parku Tibidabo. Může koma. Na barcelonské letiště El Prat je to 54 km.