Ubytování ve městě Sant Rafael

Město Sant Rafael se nachází v regionu Ibiza ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Rafael nabízíme 21 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Rafael

VILLA CAN MASS Architect Country Villa
VILLA CAN MASS Architect Country Villa

10 / 10 (22 hodnocení)

V ubytování VILLA CAN MASS Architect Country Villa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tato samostatně stojící vila se nachází v Sant Rafael de Sa Creu a nabízí zahradu s celoročním venkovním bazénem. Do centra Ibizy je to 12,4 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Vila má obývací pokoj, 3 ložnice, 4 koupelny a kuchyň s myčkou nádobí a sporákem. K dispozici je také samostatný penzion s posezením, kuchyní, 1 ložnicí a 1 koupelnou. Na letiště Ibiza je to 10 km.

Villas de Can Lluc en San Rafael
Villas de Can Lluc en San Rafael

10 / 10 (1 hodnocení)

Villas Can Lluc je vilový rezort v Sant Rafael de Sa Creu, 10 km od živé Ibizy. Všechny klimatizované vily mají prostorný a moderní otevřený obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a rozkládací pohovkou. K dispozici je také plně vybavený kuchyňský kout s kávovarem Nespresso a žehličkou. Vily mají zařízenou terasu a zahradu s panoramatickým výhledem do okolí. V koupelně najdete fén. K dispozici je ložní prádlo, župany a ručníky. Villas Can Lluc se nachází ve svěží zahradě a nabízí relaxační prostor, posilovnu a bar. Wellness centrum zahrnuje finskou saunu a vířivku. Ve wellness centru nebo na pokoji si můžete dopřát celou řadu kosmetických procedur a masáží. Na požádání jsou v zahradě k dispozici soukromé hodiny jógy. Personál recepce vám poskytne turistické informace, zajistí řadu aktivit a rezervuje restaurace. K dispozici je také půjčovna aut a lodí. Rezort leží 20 minut jízdy od letiště Ibiza. Ibiza, San Antonio a Santa Gertrudis jsou vzdálené pouhých 15 minut jízdy.

Charming mansion in San Rafael with garden
Charming mansion in San Rafael with garden

10 / 10 (1 hodnocení)

V ubytování Charming mansion in San Rafael with garden máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Charming Mansion in San Rafael with garden se nachází v Sant Rafael a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, fitness centrem a přístupem do zahrady s venkovním bazénem. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Prázdninový dům má 3 ložnice a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má terasu a gril. Charming Mansion in San Rafael with garden stojí 11 km od přístavu Botafoch a 12 km od přístavu Ibiza. Na letiště Ibiza je to 15 km.

Beautiful Apartment in Pieve Vecchia with Swimming Pool
Beautiful Apartment in Pieve Vecchia with Swimming Pool

9,9 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování Beautiful Apartment in Pieve Vecchia with Swimming Pool máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Beautiful Apartment in Pieve Vecchia with Swimming Pool se nachází v Sant Rafael a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům je vzdálený 8,6 km od přístavu Botafoch a 9,4 km od přístavu Ibiza. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, posezení, TV, DVD přehrávač a kuchyň s lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má venkovní bazén a terasu. Beautiful Apartment in Pieve Vecchia with Swimming Pool stojí 10 km od autobusového nádraží San Antonio a přístavu San Antonio. Na letiště Ibiza je to 13 km.

Villa Can Raco Ibiza
Villa Can Raco Ibiza

9,8 / 10 (9 hodnocení)

Villa Can Raco Ibiza se nachází v Sant Rafael de Sa Creu, 12 km od přístavu Botafoch, 13 km od přístavu Ibiza a 14 km od autobusového nádraží San Antonio. Tato vila nabízí výhled do zahrady, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Vila má 3 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Vila stojí 14 km od přístavu San Antonio a 15 km od konferenčního centra Ibiza. Na letiště Ibiza je to 16 km. Může Raco Ibiza.

VillaBlanca
VillaBlanca

9,6 / 10 (18 hodnocení)

VillaBlanca se nachází asi 7,6 km od přístavu Botafoch a nabízí výhled na bazén, sdílený lounge a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila má 7 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a šnorchlování. Vila stojí 8,4 km od přístavu Ibiza a 10 km od autobusového nádraží San Antonio. Na letiště Ibiza je to 12 km.

Hort den Pilot
Hort den Pilot

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Hort den Pilot se může pochlubit venkovním bazénem a zařízenou terasou s grilem. Tento apartmán se nachází v Sant Rafael de Sa Creu a nabízí bezplatné Wi-Fi. Tento okouzlující prázdninový dům s odhalenými dřevěnými trámy a kamennými zdmi má posezení s krbem a TV s plochou obrazovkou. Apartmán má jídelní kout a kuchyň s mikrovlnnou troubou, myčkou a sporákem. K dispozici je také pračka. Tento dvoupodlažní dům má 3 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí a 1 dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi. K dispozici jsou 2 koupelny. Parkování na místě je zdarma. Nachází se v klidné oblasti, 16 km od Ibizy s různými nočními kluby a restauracemi. Na letiště Ibiza dojedete za 20 minut.

Villa Can Raes
Villa Can Raes

9,6 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Villa Can Raes máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tato klimatizovaná vila s terasou s výhledem na hory se nachází v klidné části města Sant Rafael. K dispozici je také gril, zahrada a venkovní bazén. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Tato moderně zařízená vila má 5 ložnic s manželskou postelí, vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma, TV s plochou obrazovkou, zvukovou izolaci, klimatizaci a plně vybavenou kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Villa Can Raes má také zařízené solárium, plně vybavený krytý gril a fotbalové hřiště. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a stolní fotbal.Okolí je ideální pro pěší turistiku. Villa je vzdálená 5 minut jízdy od města Ibiza. Can Raes leží 6 minut jízdy od San Antonia a jeho západů slunce. Na letiště Ibiza je to 10 km.

CA NA PEPA
CA NA PEPA

9,2 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování CA NA PEPA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CA NA PEPA se nachází v Sant Rafael de Sa Creu, 7,7 km od přístavu Botafoch a 8,5 km od přístavu Ibiza. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům je vzdálený 11 km od aquaparku Aguamar a 12 km od konferenčního centra Ibiza. Na letiště Ibiza je to 12 km.

Villa in Ibiza Town with private pool, sleeps 810 - Villa Isabelle
Villa in Ibiza Town with private pool, sleeps 810 - Villa Isabelle

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Villa in Ibiza Town with private pool, sleep 810 - Villa Isabelle se nachází v Sant Rafael de Sa Creu a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem. Stojí 5,9 km od přístavu Botafoch a poskytuje služby concierge. Vila má 5 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. K dispozici je také gril. Villa in Ibiza Town with private pool, sleep 810 - Villa Isabelle stojí 6,7 km od přístavu Ibiza a 11 km od autobusového nádraží San Antonio. Na letiště Ibiza je to 10 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Can Lluc Hotel Rural
Can Lluc Hotel Rural

8,4 / 10 (31 hodnocení)

Can Lluc Boutique Country Hotel & Villas se nachází v údolí v centru Ibizy a nabízí venkovní bazén, wellness centrum a restauraci, kde se zdarma podává snídaně formou bufetu. Všechny klimatizované pokoje mají satelitní TV s plochou obrazovkou, minibar, rychlovarnou konvici a kávovar Nespresso. V koupelně najdete fén, župan, pantofle a toaletní potřeby na uvítanou. Každý pokoj je zařízen jinak. Některé mají vlastní terasu, jiné krb nebo vířivku. Restaurace Can Lluc se specializuje na středomořskou a místní kuchyni. Restaurace nabízí malý výběr jídel z čerstvých surovin vypěstovaných přímo na místě. Wellness centrum zahrnuje finskou saunu, vířivku a fitness centrum. Hotel zajišťuje masáže a kosmetické procedury. Město Ibiza a San Antonio jsou vzdálené asi 10 minut jízdy. Hotel má dobré spojení na hlavní dálnice a silnice.

New! Villa Romero Renovated
New! Villa Romero Renovated

8,2 / 10 (6 hodnocení)

New má venkovní bazén, zahradu a terasu. Villa Romero Renovovaná nabízí ubytování v Sant Rafael s bezplatným Wi-Fi a výhledem na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šnorchlování. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Hosté v New! Na místě si můžete zahrát tenis a v okolí se věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 7 km od přístavu Botafoch a 7,7 km od přístavu Ibiza. New stojí 11 km od letiště Ibiza. Villa Romero renovovaná a hotel nabízí placenou dopravu na letiště.

Cana Fina
Cana Fina

8 / 10 (45 hodnocení)

Cana Fina se nachází v Sant Rafael de Sa Creu, 6,1 km od přístavu Botafoch, 6,9 km od přístavu Ibiza a 10 km od aquaparku Aguamar. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila se skládá ze 4 samostatných ložnic, obývacího pokoje, plně vybavené kuchyně s myčkou nádobí a 1 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila má venkovní bazén a terasu. Cana Fina stojí 11 km od autobusového nádraží a přístavu San Antonio. Na letiště Ibiza je to 10 km.

Private Family Size Villa in Nature with Tennis, Basketball and Football Courts for Holidays and Retreats
Private Family Size Villa in Nature with Tennis, Basketball and Football Courts for Holidays and Retreats

8 / 10 (1 hodnocení)

Private Family Size Villa in Nature with Tennis, Basketball and Football Courts for Holidays and Retreats se nachází v Sant Rafael de Sa Creu a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí terasu a venkovní bazén. Tato klimatizovaná vila má 9 ložnic, kabelovou TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 11 km od přístavu Botafoch a 12 km od přístavu Ibiza. Na letiště Ibiza je to 16 km.

Villa Sa Cuina
Villa Sa Cuina

7,5 / 10 (11 hodnocení)

Villa Sa Cuina se nachází v Sant Rafael de Sa Creu, 9,2 km od přístavu Botafoch a 10 km od přístavu Ibiza. Nabízí výhled do zahrady. Tato vila nabízí výhled na bazén, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Vila má 4 ložnice, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Vila stojí 10 km od autobusového nádraží San Antonio a 11 km od přístavu San Antonio. Na letiště Ibiza je to 13 km.

Villa Miguel
Villa Miguel

7,2 / 10 (5 hodnocení)

Villa Miguel se nachází v Sant Rafael de Sa Creu, 11 km od přístavu Botafoch a přístavu Ibiza, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Na místě si lze pronajmout auto. Villa Miguel stojí 8,5 km od autobusového nádraží San Antonio a 8,9 km od přístavu San Antonio. Na letiště Ibiza je to 14 km.

VILLA SUENO SAN RAFAEL
VILLA SUENO SAN RAFAEL

7 / 10 (1 hodnocení)

VILLA SUENO SAN RAFAEL se nachází ve městě Sant Rafael de Sa Creu, 6,2 km od přístavu Botafoch, 7 km od přístavu Ibiza a 10 km od aquaparku Aguamar. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 5 koupelen s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze pronajmout auto. VILLA SUENO SAN RAFAEL stojí 11 km od autobusového nádraží a přístavu San Antonio. Na letiště Ibiza je to 10 km.

Can Gaspar
Can Gaspar

4 / 10 (2 hodnocení)

Can Gaspar se nachází v Sant Rafael de Sa Creu, 11 km od přístavu Botafoch, 12 km od přístavu Ibiza a 6,1 km od autobusového nádraží San Antonio. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila se skládá ze 4 samostatných ložnic, obývacího pokoje, plně vybavené kuchyně s myčkou nádobí a 1 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat venkovní bazén a terasu. Can Gaspar stojí 6,5 km od přístavu San Antonio a 15 km od aquaparku Aguamar. Na letiště Ibiza je to 16 km.

Luxury White Castle Ibiza
Luxury White Castle Ibiza

Luxury White Castle Ibiza se nachází 6,2 km od přístavu Botafoch a 7 km od přístavu Ibiza. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 6 ložnic, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 10 km od aquaparku Aguamar a 11 km od autobusového nádraží San Antonio. Luxury White Castle Ibiza leží 10 km od letiště Ibiza.

Can Jaume Curt
Can Jaume Curt

Can Jaume Curt je obklopen zahradami a nabízí sezónní venkovní bazén a zařízené terasy s výhledem na krajinu. Na místě je k dispozici gril, venkovní jídelní kout a neplacené soukromé parkoviště. Can Jaume je dům se 3 ložnicemi, 2 ložnicemi s manželskou postelí a 1 ložnicí se samostatnou postelí. Jeden z dvoulůžkových pokojů s manželskou postelí má vlastní koupelnu a další koupelnu. K dispozici je prostorný obývací pokoj s přímým přístupem na terasu a k bazénu. V moderní kuchyni najdete troubu, lednici, příslušenství pro přípravu čaje a kávy a myčku nádobí. K dispozici je nádobí a ve 2 km vzdálené vesnici San Rafael najdete řadu obchodů a supermarketů. Hotel se nachází na pěkném místě, 15 minut jízdy od Ibizy, letiště Ibiza a San Antonia. Okouzlující vesnice Santa Inés leží 12 km od Can Jaume Curt.

Bosque de Pere
Bosque de Pere

Bosque de Pere je luxusní vila s bazénem, posilovnou a exkluzivním vybavením. Stojí na krásném svahu uprostřed borového lesa, 5 minut jízdy od San Rafel. Bosque de Pere je elegantně a moderně zařízený a má terasu u bazénu se stylovými lenoškami a lehátky. Nabízí pokoje a apartmá a možnost pronájmu celé vily se 6 ložnicemi. Wi-Fi je k dispozici zdarma. V ložnicích je TV s plochou obrazovkou a v koupelně chromoterapeutické osvětlení. Vila má prostorný obývací pokoj s pohovkou, Apple TV, sbírkou DVD, dokovací stanicí Bose a hudebním systémem Apple Airplay. K dispozici je dům u bazénu s barem, zvukovým systémem a posezením. K dispozici je také masážní a relaxační místnost. Zaměstnanci vám mohou zajistit pronájem lodí, restauraci, noční klub a rezervaci exkurzí. K dispozici je také nepřetržitá služba šoféra, zahradnictví a úklid. Do nočního klubu Pacha, města Ibiza a na letiště dojedete autem za 20 minut.