Ubytování ve městě Sant Salvador

Město Sant Salvador se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Salvador nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Salvador

Palfuriana 86, a 30 metros de la playa WIFI ideal con niños (21)
Palfuriana 86, a 30 metros de la playa WIFI ideal con niños (21)

9,7 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování Palfuriana 86, a 30 metros de la playa WIFI ideal con niños (21) máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Palfuriana 86, a 30 metros de la playa WIFI ideal con niños (21) se nachází v Sant Salvadoru, 200 metrů od Platja de Sant Salvador a 1,2 km od pláže Coma-Ruga. Nabízí balkon a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Palfuriana 86, a 30 metros de la playa WIFI ideal con niños (21) leží 2,2 km od Platja de les Madrigueres a 31 km od přístavu Tarragona. Na letiště Reus je to 37 km.

Apartaments Mitjavila
Apartaments Mitjavila

9,1 / 10 (102 hodnocení)

Apartaments Mitjavila se nachází v Sant Salvador de Toló a nabízí ubytování s terasou. Apartmán má balkon, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Na místě je k dispozici terasa a v okolí Apartaments Mitjavila se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 80 km.

El Salvador Apartment Comarruga
El Salvador Apartment Comarruga

El Salvador Apartment Comarruga se nachází asi 400 metrů od Platja de Sant Salvador a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na moře. Tento apartmán se nachází 1,2 km od pláže Coma-Ruga a 2,4 km od Platja de les Madrigueres. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Apartmán je vzdálený 31 km od přístavu Tarragona a 46 km od zábavního parku PortAventura. Letiště Reus je ve vzdálenosti 36 km.

Acogedor estudio en la playa, con vistas al mar, y piscina comunitaria
Acogedor estudio en la playa, con vistas al mar, y piscina comunitaria

8,8 / 10 (5 hodnocení)

Acogedor estudio en la playa, con vistas al mar, y piscina comunitaria se nachází v Sant Salvadoru, 200 metrů od pláže Platja de Sant Salvador a 1,3 km od pláže Coma-Ruga. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tento apartmán má také vlastní bazén. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na moře. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo rybaření. Apartmán je vzdálený 2,1 km od Platja de les Madrigueres a 31 km od přístavu Tarragona. Acogedor estudio en la playa, con vistas al mar, y piscina comunitaria stojí 37 km od letiště Reus. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Aria's House
Aria's House

8,5 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Aria's House máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Aria's House se nachází v Sant Salvadoru, pouhých 300 metrů od pláže Platja de Sant Salvador, a nabízí ubytování u pláže s venkovním bazénem, soukromou pláží a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na moře, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 1,6 km od pláže Coma-Ruga a 1,8 km od pláže Platja de les Madrigueres. Na letiště Reus je to 37 km.

Palfuriana 86, a 30 metros de la playa WIFI ideal con niños (12)
Palfuriana 86, a 30 metros de la playa WIFI ideal con niños (12)

8,5 / 10 (2 hodnocení)

V ubytování Palfuriana 86, a 30 metros de la playa WIFI ideal con niños (12) máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Palfuriana 86, a 30 metros de la playa WIFI ideal con niños (12) se nachází u pláže v Sant Salvadoru, 200 metrů od Platja de Sant Salvador a 1,2 km od pláže Coma-Ruga. Nabízí výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice a potápění. Palfuriana 86, a 30 metros de la playa WIFI ideal con niños (12) leží 2,2 km od Platja de les Madrigueres a 31 km od přístavu Tarragona. Na letiště Reus je to 37 km.

HOSTEL ALOHA a 3 calles del Mar
HOSTEL ALOHA a 3 calles del Mar

8,1 / 10 (70 hodnocení)

V ubytování HOSTEL ALOHA a 3 calles del Mar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. HOSTEL ALOHA a 3 calles se nachází ve městě Sant Salvador. del Mar nabízí ubytování s celoročním venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, zahradou a společným salonkem. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat rybaření. Mezi zajímavosti v okolí HOSTEL ALOHA a 3 calles del Mar patří Platja de Sant Salvador, pláž Coma-Ruga a Platja de les Madrigueres. Na letiště Reus je to 37 km.

Precioso apartamento con chimenea y vistas al mar
Precioso apartamento con chimenea y vistas al mar

8 / 10 (1 hodnocení)

Precioso apartamento con chimenea y vistas al mar se nachází v Sant Salvadoru, pouhých 700 metrů od Platja de Sant Salvador a 1,2 km od pláže Playa de Calafell, a nabízí balkon. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Apartmán je vzdálený 33 km od přístavu Tarragona a 47 km od zábavního parku PortAventura. Precioso apartamento con chimenea y vistas al mar stojí 38 km od letiště Reus.

Luxury 020
Luxury 020

8 / 10 (1 hodnocení)

Luxury 020 se nachází v Sant Salvadoru, 500 metrů od Platja de Sant Salvador a 1,8 km od pláže Coma-Ruga. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Vila má také vlastní bazén. Vila má 6 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Vila stojí 1,9 km od Platja de les Madrigueres a 31 km od přístavu Tarragona. Luxury 020 leží 37 km od letiště Reus.

Palfuriana
Palfuriana

Palfuriana se nachází v Sant Salvadoru, 100 metrů od Platja de Sant Salvador a 1,3 km od Platja de les Madrigueres. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Nabízí výhled na město a moře a je vzdálen 2 km od pláže Coma-Ruga. Tento apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Apartmán je vzdálený 32 km od přístavu Tarragona a 46 km od zábavního parku PortAventura. Na letiště Reus je to 37 km.