Ubytování ve městě Santa Ceclina

Město Santa Ceclina se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santa Ceclina nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Ceclina

Holiday Home Montverde
Holiday Home Montverde

8 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Montverde se nachází v obci Santa Ceclina a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a na místě je soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic a balkon s výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům má terasu s výhledem na bazén, TV, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 2 koupelny s bidetem a fénem. Prázdninový dům stojí 19 km od aquaparku Water World a 33 km od vlakového nádraží Girona. Holiday Home Montverde stojí 23 km od letiště Girona-Costa Brava.

Holiday Home Les Agudes
Holiday Home Les Agudes

7 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Les Agudes se nachází v obci Santa Ceclina a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny s bidetem. Prázdninový dům stojí 18 km od aquaparku Water World a 33 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 23 km.