Ubytování ve městě Santa Cruz de la Serós

Město Santa Cruz de la Serós se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santa Cruz de la Serós nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Cruz de la Serós

Casa El Parral 2 dormitorios
Casa El Parral 2 dormitorios

9,3 / 10 (7 hodnocení)

Casa El Parral nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. 2 dormitorios nabízí ubytování v Santa Cruz de la Serós s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. K dispozici je také soukromý bazén. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat lyžování. Apartmán je vzdálený 8,1 km od královského kláštera San Juan de la Peña a 39 km od vlakového nádraží Canfranc. Na letiště Pamplona je to 99 km.

Casa Rural Barangua en el Pirineo Aragonés
Casa Rural Barangua en el Pirineo Aragonés

9 / 10 (19 hodnocení)

Casa Rural Barangua en el Pirineo Aragonés se nachází v Santa Cruz de la Serós, 8,2 km od královského kláštera San Juan de la Peña, 39 km od vlakového nádraží Canfranc a 47 km od lyžařského střediska Astun. Tento prázdninový dům nabízí ubytování s balkonem. Prázdninový dům má 5 ložnic, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 50 km od hory Peña Telera. Na letiště Pamplona je to 99 km.

Hosteleria Santa Cruz
Hosteleria Santa Cruz

8,9 / 10 (496 hodnocení)

Hosteleria Santa Cruz se nachází v blízkosti románského kostela Santa María v Santa Cruz de la Serós, 15 km od Jacy. Nabízí tradiční restauraci s bezplatným Wi-Fi. Hostelería se nachází na kopci a nabízí barevné pokoje s nádherným výhledem na kostel, vesnici nebo okolní hory. Všechny pokoje mají TV, topení a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Hostelería de Santa Cruz podává typickou aragonskou kuchyni. Restaurace se specializuje na grilované masové pokrmy. Na požádání lze připravit obědové balíčky. Hostelería de Santa Cruz poskytuje bezplatné parkoviště. Do lyžařského střediska Candanchú dojedete autem za 45 minut a do Huescy za hodinu.

CASA SENERA
CASA SENERA

8,8 / 10 (19 hodnocení)

CASA SENERA se nachází 8 km od královského kláštera San Juan de la Peña a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Ubytování má výhled do zahrady a terasu. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. CASA SENERA stojí 39 km od vlakového nádraží Canfranc a 47 km od lyžařského střediska Astun. Na letiště Pamplona je to 99 km.

apartamentos turisticos san juan de la peña
apartamentos turisticos san juan de la peña

8,1 / 10 (126 hodnocení)

V ubytování apartamentos turisticos san juan de la peña máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos turisticos san juan de la peña se nachází v Santa Cruz de la Serós, 8,2 km od královského kláštera San Juan de la Peña a 39 km od vlakového nádraží Canfranc. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou. Některé apartmány mají posezení a/nebo balkon. Na místě je terasa a v okolí se lze věnovat lyžování a cyklistice. apartamentos turisticos san juan de la peña stojí 47 km od lyžařského střediska Astun a 50 km od hory Peña Telera. Na letiště Pamplona je to 99 km.