Ubytování ve městě Santa Magdalena de Pulpis

Město Santa Magdalena de Pulpis se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santa Magdalena de Pulpis nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Magdalena de Pulpis

Casa Tío Romana Somhome
Casa Tío Romana Somhome

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Tío Romana Somhome se nachází v obci Santa Magdalena de Pulpis, 15 km od pevnosti Castillo de Xivert a 25 km od města Xivert. Ermita de Santa Lucía y San Benet, 14 km od hradu Peñiscola. 47 km od Aquaramy. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 3 koupelny se sprchou a vanou. Letiště Castellón-Costa Azahar je vzdáleno 37 km.

La Casa del Carrer Major
La Casa del Carrer Major

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Santa Magdalena de Pulpis, 15 km od pevnosti Castillo de Xivert a 25 km od města Santa Magdalena de Pulpis. Ermita de Santa Lucía y San Benet, La Casa del Carrer Major nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, společným salonkem a terasou. Výhled směřuje na město a hory a hrad Peñiscola je vzdálený 14 km. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. La Casa del Carrer Major stojí 47 km od Aquaramy. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 37 km.

Casa Serra de Irta
Casa Serra de Irta

9 / 10 (21 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Santa Magdalena de Pulpis, 15 km od pevnosti Castillo de Xivert a 25 km od města Santa Magdalena de Pulpis. Ermita de Santa Lucía y San Benet, Casa Serra de Irta nabízí klimatizaci. 14 km od hradu Peñiscola a 47 km od Aquaramy. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny se sprchou. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 37 km.