Ubytování ve městě Santa Olalla del Cala

Město Santa Olalla del Cala se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santa Olalla del Cala nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Olalla del Cala

Casa Rural El Quejigo
Casa Rural El Quejigo

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Casa Rural El Quejigo se nachází asi 12 km od Estación El Martajal a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén, terasu a gril. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 18 km od Estación de Zufre a 30 km od Estación de Cataveral. Casa Rural El Quejigo stojí 70 km od sevillského letiště.

Casa Rural Navalonguilla
Casa Rural Navalonguilla

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Casa Rural Navalonguilla se nachází 12 km od Estación El Martajal a nabízí ubytování s balkonem a výhledem na hory. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Casa Rural Navalonguilla stojí 18 km od Estación de Zufre a 30 km od Estación de Cataveral. Na sevillské letiště je to 70 km.

Agradable casa rural con suelos de madera
Agradable casa rural con suelos de madera

6,9 / 10 (25 hodnocení)

Agradable casa rural con suelos de madera se nachází v Santa Olalla del Cala, 7,8 km od Estación El Martajal, 14 km od Estación de Zufre a 27 km od Estación de Cataveral. Tato chata se nachází 33 km od Estación de La Junta a 40 km od La Gruta de las Maravillas. Chata má 2 ložnice, 1 koupelnu s fénem, obývací pokoj a kuchyň s mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. 74 km od sevillského letiště.