Ubytování ve městě Santiago del Monte

Město Santiago del Monte se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santiago del Monte nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santiago del Monte

Casa Bayona
Casa Bayona

10 / 10 (5 hodnocení)

Casa Bayona se nachází přibližně 49 km od náměstí Plaza de España a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 45 km od kampusu El Milán - Oviedo University a 46 km od vlakového nádraží Oviedo. Na letiště Asturias jsou to 2 km.

Hotel Arias Aeropuerto
Hotel Arias Aeropuerto

8,8 / 10 (432 hodnocení)

Hotel Arias Aeropuerto nabízí ubytování s restaurací, soukromým parkovištěm, fitness centrem a barem. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, turistické informace a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hotel nabízí rodinné pokoje. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Hotel Arias Aeropuerto poskytuje pokoje s klimatizací a šatní skříní. Ubytování je vzdálené 8 km od divadla playa de bayas a 49 km od náměstí Plaza de la Constitución. Hotel Arias Aeropuerto stojí jen pár kroků od letiště Asturias.