Ubytování ve městě Sequeros

Město Sequeros se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sequeros nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sequeros

Casas del parador - Abadía
Casas del parador - Abadía

9,3 / 10 (18 hodnocení)

Casas del parador - Abadía se nachází v klidné oblasti v Sequeros. Hosté se mohou těšit na rustikální interiéry s kamennými zdmi a dřevěnými trámovými stropy. Každý dům má výhled na hory, kuchyň s myčkou nádobí a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. V obývacím pokoji je posezení s krbem, TV a DVD přehrávačem. Casas del parador - Abadía se nachází 8 km od začátku přírodního parku Las Batuecas. Do Salamanky dojedete autem za 1 hodinu.

Casas del Parador - Vistahermosa
Casas del Parador - Vistahermosa

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Casas del Parador - Vistahermosa nabízí ubytování v Sequeros, 31 km od přírodního parku Las Batuecas. Tento prázdninový dům má terasu, 3 oddělené ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Salamanca je to 86 km.

Alborada
Alborada

9,2 / 10 (78 hodnocení)

V ubytování Alborada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alborada se nachází v obci Sequeros a nabízí 3 samostatné apartmány v domě z 19. století se sdílenou hernou s kulečníkem, stolním fotbalem, stolními hrami a TV. Všechny apartmány mají balkon, topení, kuchyňský kout, pohovku, jídelní stůl a TV s plochou obrazovkou. V koupelně najdete sprchu, fén a bezplatné toaletní potřeby. Okolní krajina poskytuje dobré možnosti pro pěší turistiku. Alborada se nachází 15 minut jízdy od přírodní rezervace Las Batuecas - Sierra de Francia. Salamanca je vzdálená 75 km a Guijuelo 45 km.

EL MOLINO
EL MOLINO

9 / 10 (37 hodnocení)

V ubytování EL MOLINO máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. EL MOLINO se nachází v obci Sequeros, 31 km od přírodního parku Las Batuecas a v okolí se můžete věnovat lyžování. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště Salamanca je to 86 km.

Casa Rural La Azotea
Casa Rural La Azotea

8,3 / 10 (16 hodnocení)

Zrekonstruovaná chata Casa Rural La Azotea se nachází v obci Sequeros a nabízí terasu s panoramatickým výhledem na pohoří Sierra de Béjar. Nabízí bezplatné Wi-Fi a původní rustikální detaily. Chata má klimatizaci a topení. K dispozici je obývací pokoj s pohovkou, TV a DVD přehrávačem. Ve vlastní koupelně najdete fén a sprchu. V dobře vybavené kuchyni je myčka nádobí a pračka. K dispozici jsou turistické informace a k sousednímu San Martínu del Castañar vede pěkná turistická stezka. Další města, jako je Miranda del Castañar a La Alberca, jsou 15 km daleko a jsou uvedeny jako umělecké a historické hodnoty.