Ubytování ve městě Serinyà

Město Serinyà se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Serinyà nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Serinyà

Can Resiu
Can Resiu

8,9 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Can Resiu máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Resiu se nachází v Serinyà a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Chata má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 4 koupelny s toaletními potřebami zdarma. Na místě je dětské hřiště. Can Resiu má sluneční terasu a sdílený lounge. Ubytování je vzdálené 27 km od vlakového nádraží Girona a 30 km od Dalího muzea. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 40 km.

Can Cirera, casa rural
Can Cirera, casa rural

8,7 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování Can Cirera, casa rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Cirera, casa rural se nachází v Serinyà a nabízí zahradu, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat rybaření, cyklistice a stolnímu tenisu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 27 km od vlakového nádraží Girona a 29 km od Dalího muzea. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 40 km.

Hotel Mas Pelegri
Hotel Mas Pelegri

8,6 / 10 (103 hodnocení)

Ekologický venkovský hotel Mas Pelegri nabízí 25metrový venkovní bazén, půjčovnu kol, saunu a posilovnu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. K dispozici jsou osušky, ručníky, toaletní potřeby a ekologický fén. Hotel Mas Pelegri je zcela nekuřácký. Každé ráno se před snídaní zdarma pořádají lekce jógy a dýchání pro všechny úrovně s kvalifikovanými instruktory jógy. K dispozici jsou společné lounge, společná jídelna a zdravá snídaně bez cukru. K dispozici je také neplacené soukromé parkoviště, úschovna kol a úschovna zavazadel. V okolí se můžete věnovat řadě outdoorových aktivit včetně cyklistiky, jízdy na horském kole a jízdy na koni. Hotel Mas Pelegri se nachází mezi městy Besalu a Banyoles a pláže na pobřeží Costa Brava jsou 40 km daleko. Na letiště Girona-Costa Brava dojedete autem za 30 minut.

Mas Cufí
Mas Cufí

Mas Cufí se nachází v obci Serinyà a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a kulečníku. Klimatizovaná vila se skládá z 8 samostatných ložnic, obývacího pokoje, plně vybavené kuchyně s lednicí a sporákem a 10 koupelen. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 28 km od vlakového nádraží Girona a 30 km od Dalího muzea. Na letiště Girona-Costa Brava je to 42 km.